0611749990

YOUNG LIVING essential oils

Young Living essential oils

Essentiële oliën -ook wel etherische oliën genoemd- zijn meer dan lekkere geurtjes. Deze krachtige plantenextracten zijn jouw pad naar de natuurlijke uitstraling die ik je graag wil helpen te ontdekken.

picmonkey-collage

Young Living heeft een zeer uitgebreide keuze aan etherische oliën en omarmt een kwaliteitscontrolestandaard om ervoor te zorgen dat de producten voldoen aan strikte specificaties. Seed to Seal is de normenset die ervoor zorgt dat met elke pure essentiële olie product dat je gebruikt geniet van de voordelen van de wereldwijde bronnen met meer dan twee decennia innovatie Het resultaat? Een puur eindproduct waarvan je zeker weet dat het ontwikkeld is met bewuste Sourcing, Science en Standards – de drie pilaren van Seed to Seal.

 Sensation-5ml-Young-Living      Seed-to-Seal-300x300      SARA-5ml-Essential-Oil-Young-Living

Hoe werken essentiële oliën?

 • Hoe kan het dat één druppel olie zo een groot effect kan hebben? Ons lochaam bestaat uit 1000 triljoen cellen. Eén druppel essentiële olie van Young Living bevat 40 miljoen triljoen moleculen (dat is 40.000.000.000.000.000.000!). Hoe kan het dat er zoveel moleculen in één druppel olie zitten? De moleculaire structuur van essentiële oliën zijn zo ontzettend klein, dat ze makkelijk door weefsel en bloed heen gaan en zo binnen 20 minuten werkzaam zijn in elke cel in ons lijf. Ik werk graag met authentieke oliën die boven de organische standaard werken op hun zaadselectie, teelt, cultivatie en distillatie. Young Living voldoet aan al deze eisen

Frequentie, trilling, energie

 • Alles, wij ook, bestaat uit energie, zo heeft alles een bepaalde frequentie ook wel trilling genoemd. Elk orgaan heeft een eigen frequentie, waardoor het zo goed mogelijk kan functioneren. Zo heeft het hart een gemiddelde frequentie van 67-70 MHz. Het lichaam is het gezonds als we rond de 68MHz zitten. Wanneer dit lager is dan zijn we vatbaarder voor bijvoorbeeld griep en verkoudheden. De oliën van Young Living hebben ook allemaal een frequentie waardoor ze kunnen resoneren met een orgaan of systeem in je lichaam.

serum-2

Invloed op het limbisch systeem

 • Eén van de voordelen van essentiële oliën is dat het makkelijk de huid kan doordringen en invloed kan hebben op ons emotionele centrum. Oliën gaan door de hersen-bloed barrière en bereiken zo de amygdala (kijk hier) en andere limbische delen van de hersenen die onze stemming, emoties en overtuigingen beheersen. Zo kunnen ze ons helpen met ons vermogen om stress, boosheid of een andere emotie onder controle te houden of te verwerken.

Boerderijen over de hele wereld

 • De boerderijen van Young Living zijn uniek in de essentiële olie-industrie en zij zijn de standaard voor de destillatie van essentiële oliën. De boerderijen voor essentiële oliën bevinden zich over de gehele wereld en spelen een wezenlijke rol in de Seed to Seal® kwaliteitsbelofte, die zich ertoe verbindt mensen over de hele wereld zuivere en krachtige essentiële oliën te leveren. Er zijn ongekend veel middelen en tijd geïnvesteerd om er zeker van te zijn dat deze standaard gewaarborgd is op de (partner)boerderijen over de hele wereld en bij de gecertificeerde leveranciers van Seed to Seal, zodat je in mijn praktijk en voor thuis het allerbeste krijgt wat de natuur te bieden heeft.
De prachtige lavendelvelden bij Simiane la Rotonde in FR waar YL zijn eigen lavendelboerderij heeft
yl-lavenderfield 
 • Bij DermaDelight maken we gebruik van de oliën van Young Living tijdens en in de behandelingen maar je kunt ze ook aanschaffen voor thuis. Ze zijn puur en er is een enorme keuze aan enkelvoudige of blends oliën. Een blend is een combinatie van verschillende enkelvoudige oliën die voor specifieke doeleinden ingezet kunnen worden. Het is ook makkelijk zodat je maar een flesje nodig hebt, maar ik maak ook recepten persoonlijk op de cliënt afgestemd.

Kwaliteit

 • Young Living biedt alleen essentiële oliën van topkwaliteit. Ze gebruiken alleen olie uit eerste destillatie van therapeutische klasse. Dit is absoluut niet te vergelijken met de goedkopere olie die je soms in de winkel ziet staan. Ook al staat daar ‘100% natuurlijk’ op vermeld, dat wil niet zeggen dat de werking even sterk is. In zo’n olie zit bijvoorbeeld 5% lavendelolie en 95% amandelolie. De meeste consumenten oliën worden voornamelijk voor de geur verkocht. Onze oliën zijn 100% pure oliën met hoge kwaliteit met een brede werking. Tip: WEES VOORZICHTIG MET PURE ESSENTIELE OLIE EN LAAT JE VOORLICHTEN DOOR EEN BEKWAAM THERAPEUT…

Nieuwsgierig welke olie voor jouw geschikt zal zijn? Bel voor meer info:  0611749990 

Wil je zelf essentiële olie kopen met korting of misschien voor je eigen praktijk? Dan wil ik je graag op weg helpen. Klik op onderstaande link…

https://www.youngliving.com/vo/#/signup/new-start?sponsorid=14571560&enrollerid=14571560&isocountrycode=NL&culture=nl-NL&type=member

 • Contact

  • Operating hours:
  • Zondag en maandag gesloten
   Dinsdag t/m zaterdag
   van 10:00 tot 17:00
  • Address:
  • DermaDelight
   Loenermark 130
   1025 SM Amsterdam
  • Telephone:
  • 0611749990
  • Email:
  • info@dermadelight.nl
  • Categorieën