0611749990

Het belang van Vitamine C

Vitamine C

Vitamine C wordt beschouwd als één van de hoekstenen van de activiteit van de huidcel. In de huid zorgt vitamine C voor het stimuleren van onafhankelijke productie van collageen, het behoud van elastine en flexabiliteit, het voorkomt een vermoeide huid en verlicht pigmentvlekken. Kortom… een must voor een mooie en gezonde huid.

maxresdefault-35

Een onmisbare vitamine voor de huid dus. Via voedsel krijgt het lichaam vitamine C binnen, maar deze wordt met name gebruikt voor inwendige organen. Slechts een fractie hiervan bereikt daadwerkelijk de huid. Om de huid te verrijken met deze belangrijke vitamine waardoor we kunnen profiteren van een mooie huid, hebben we een aantal producten voor zowel innerlijk als uiterlijk gebruik. Door van beide kanten vitamine C te gebruiken, dus oraal en via de huid, doe je er alles aan om een mooie, gezonde huid te krijgen.

Hoe werkt dat dan?

Onze synergistisch trio als bouwstenen voor een stralende huid…

Vanaf de binnenkant…

altrient-c-liposomal-vitamin-c-by-livon-labs         Atrient-C-2         LavieSage-skin-protect-nieuw-500x500

Altriënt lipodermale vitamine C 1000 Wat is een lipodermale vitamine C? Liposomale C doet alles wat je van vitamine C kan verwachten, maar dan x 5. Waar je lichaam bij een vitamine C supplement ± 20% daad werkelijk opneemt, kan bij de liposomale vorm tot wel 98% direct worden opgenomen in de bloedbaan. Het geheim zit hem in de liposomen (microscopisch ‘vetbolletjes’) die de werkzame stof omhullen en beschermen, waardoor ze niet afgebro ken wordt in het maag-darm kanaal. Tegelijkertijd fungeren de liposomen als een soort ‘schoenlepel’ die de werk zame stof razendsnel in de cel aflevert.

Skin Protect van Laviesage

Het is de kunst om ervoor te zorgen dat de vitamines elkaar ondersteunen om een nog betere werking te verkrijgen. Dit is wat Skin Protect doet d.m.v.  Gojiberry, druivenpitextract, groene thee en vele andere ingrediënten.

Vanaf de buitenkant…

3134wPOkfiL        black packaging silver serum bottle isolated on white background        liquid-laser-super-antiaging-balm-alpha-h

Vitamine C serum van ALPHA-H

Een heerlijk dag/nacht serum op basis van vitamine C

Liquid Laser Super C crème van ALPHA-H (alleen op recept verkrijgbaar)

Dit is een superieure crème op basis van maar liefs 20% vitamine C!

Liquid Laser Super Anti-Ageing Balm (alleen op recept verkrijgbaar)

Dit balsem is werkelijk uniek te noemen. Allereerst door de substantie die in aanraking met de huid smelt in je huid. Ingrediënten zijn o.m.:

 • Contact

  • Operating hours:
  • Zondag en maandag gesloten
   Dinsdag t/m zaterdag
   van 10:00 tot 17:00
  • Address:
  • DermaDelight
   Loenermark 130
   1025 SM Amsterdam
  • Telephone:
  • 0611749990
  • Email:
  • info@dermadelight.nl
  • Categorieën