0611749990

Verbeteren / Corrigeren

Verbeteren / Corrigeren

De specialistische methodes

Huidveroudering begint ín de cellen door o.a. vermindering van energie in de mitochondriën van de cellen (kleine energiefabriekjes) waardoor de cellen zich steeds trager gaan gedragen zodat de celdeling ook vertraagd. Daarom is lichtenergie een belangrijke behandeling om je huid weer opnieuw leven in te blazen. We maken ook gebruik van mesotherapie om zo het eigen regeneratieproces van de huid in gang te zetten. Bindweefselmassages zijn hier ook een goede tool. Daarnaast zijn er de peelings die oppervlakkig tot diep in de huid werken. Nieuw is de Be Lifted plasma behandeling. Hiermee kunnen we daadwerkelijk de huid verstrakken.

De Fibroblast cel

FibroblastImage33no-02

De meest belangrijkste huidcel om je huid veerkrachtig, vol en jong te houden is de Fibroblast, deze bevinden zich in de bovenste laag van de lederhuid (dermis). Hier worden, onder invloed van vitamine C, de bouwstenen voor een mooie, stevige huid aangemaakt zoals elastine, collageen (eiwitten) en hyaluronzuur. Tevens zien we daar ook de Mitochondriën, de kleine energie fabriekjes, die ATP (AdenosineTriPhosfaat) bevatten en de energie aan de cellen leveren.

Hoe gaan we te werk...

Allereerst gaan we je probleem d.m.v. een intakegesprek en daarbij de locatie onder de loep nemen voordat we eventueel met de huid aan het werk gaan. Daarbij is het van belang dat je huidbarrière in orde is. Wat wil dit zeggen? Je buitenste huidlaag moet goed intact zijn…dus gezond, daarnaast dient ook de lederhuid genoeg voeding te bezitten zodat je huid de pittige behandelingen aan kan. Vaak zetten we als voorbehandeling een vloeibaar liposomale vitamine C kuur in voordat we met de huid aan de slag gaan. De beste resultaten ontstaan door behandelingen te combineren, zoals b.v. Plasma met needling of professional peel…

Behandel menu…

Adviezen opvolgen

Bij specialistische methodes zoals verbeteren/corrigeren is het van groot belang dat je thuis meewerkt en de geadviseerde producten en adviezen opvolgt. Om tot een goed resultaat te komen is dit noodzakelijk! Vaak maken we ook gebruik van innerbeauty of te wel huidsupplementen. Je wordt hierbij volledig ondersteunt. Je kunt mij zien als een soort huidcoach wat inhoudt dat je ook altijd een beroep op mij kunt doen als je iets wilt weten of wanneer een product of behandeling niet naar wens is zodat we kunnen overleggen wat de volgende stap zal zijn.

Voor deze behandelingen dien je een informed consent (geïnformeerde toestemming) door te lezen en te ondertekenen.

 

 • Contact

  • Operating hours:
  • Zondag en maandag gesloten
   Dinsdag t/m zaterdag
   van 10:00 tot 17:00
  • Address:
  • DermaDelight
   Loenermark 130
   1025 SM Amsterdam
  • Telephone:
  • 0611749990
  • Email:
  • info@dermadelight.nl
  • Categorieën