0611749990

Song of India

Song of India

Wie kan het zich nog herinneren… die heerlijke zoete parfumolie zoals Pachouli of Sandelwood… een beetje hippiestijl maar weer helemaal van nu! Verpakt in een beeldig handgeblazen karafje voor slechts € 9,70. Zeker een leuk cadeautje!

Dit zijn de testers en onder zie je de flesjes

v20150805-002946-5918[300x300]

Song of India natuurlijke parfum oliën in handgeblazen flesjes van 5 ml. Niet-Alcoholische en meest duurzame geuren. fraaie doos met de heerlijkste geuren die India te bieden heeft. Allen uiterst natuurzuiver. Graag bij bestelling uw keuze vermelden, beschikbaar in Roos, Patchoulli, Nag Champa Sandalwood, Jasmijn, Lavendel, Amber en Lotus.

REXPO HET BEDRIJF (SONG OF INDIA)
Rexpo (vroegere nomenclatuur Mathur Parfumerie Works) opgericht in het jaar 1932, is een van de toonaangevende fabrikanten en exporteurs van Natuurlijke kruiden producten – Oliën, Parfums, Zeep & Shampoos, vocht inbrengende lotion en crème, kaarsen, wierook en andere Producten met aroma uit de oude ommuurde stad van Delh, India. Met een visie en ondernemingszin, en lettend op klant tevredenheid. De derde generatie van dit familiebedrijf runt nu een groot bedrijf gezien de fenomenale groei in het recente verleden.

ASSORTIMENT PRODUCTEN
Rexpo, waar de parfums worden gemaakt, is gespecialiseerd in de productie van natuurlijke en plantaardige producten met kruidenextracten en pure essentiële oliën, op basis van aromatherapie technieken en traditionele natuurgeneeskundige principes. Het bereik van hun producten omvat natuurlijke etherische olie, aromatherapie olie, welriekende olie, massage olie, Badolie, Solid Perfume ,plantaardige zeep, kruiden shampoo, Haar en Huid Conditioner, Vocht inbrengende Lotion, Face Packs, Herbal Henna Poeder en plakken, Geurkaarsen, Natuurlijke Harsen, Rock Parfums (Mirre , Frank – Wierook en Amber), thee en specerijen , wierook en Kegels, sandelhout poeder, Ayurvedische producten, bijenwas etc., Als aanvulling op onze Olieproducten heeft men accessoires ontwikkeld als zeer artistieke Aroma Olie branders in zachte steen en keramische materialen & Wierook / Kegels Houders in zachte steen, koper en hout in diverse aantrekkelijke ontwerpen en vormen. Naast deze productlijn hebben ze hun assortiment gediversifieerd naar Ambachten & Meubels. Dit omvat onder meer textiel Woninginrichting en andere mode-accessoires waardoor ze hun klanten onder een dak bedienen.

 

.v20150805-002937-5538[300x300]    v20150805-002938-3459[300x300]    v20150805-002946-0744[300x300]

 

DE FAMILIE GESCHIEDENIS (De familie vertelt):
Geef ons een kans om onszelf te introduceren. Wij zijn drie broers: Raj Kumar Mathur, Ashok Mathur en Shiv Kumar Mathur en een zus Raj Kumari Mathur. Onze grootvader, Mr Jagdamba Prashad Mathur stichtte een zeer kleine productie-eenheid, genaamd Mathur Parfumerie in het jaar 1932 . Het was een bescheiden begin om te produceren onder speciaal bedachte formules, de belangrijkste ingrediënten zijn natuurlijke producten zoals kruiden, planten, wortels etc. Zijn eigen persoonlijke formuleringen waren zeer geliefd in de lokale gemeenschap. Hij had nooit een verlangen om te werken op grote schaal. Hij was meer een familie man dan een zakenman. Hij beoefende zijn kunst met het maken van parfums, massage en body oliën, wierook en kruidenoliën en gaf dit door aan zijn zoon, Mr Durga Prashad Mathur. Hij volgde gewoon de technieken van zijn vader en leefde een zeer eenvoudig en niet- ondernemend leven. Hij was een zeer beleefd en vrijgevig persoon. Zijn vrouw Mrs Raj Rani Mathur hielp in de winkel, terwijl hijzelf bezig was in de productie. In de jaren zestig werden veel buitenlanders aangetrokken tot India, en toeristen uit verschillende delen van de wereld begonnen ons te bezoeken. We hadden eenvoudige en natuurlijke producten te bieden, die zeer werden gewaardeerd op dat moment. Het was inderdaad een keerpunt en onze producten vonden overweldigende respons in de overzeese markten R – Expo is opgericht in het jaar 1972 met het motief om het goede werk van Mathur familie voort te zetten en de beste kwaliteit te bieden aan haar klanten. We begonnen om kleine orders te ontvangen van over de hele wereld, en snel werden kleine bestellingen omgezet in grote orders .

 

 

 

 • Contact

  • Operating hours:
  • Zondag en maandag gesloten
   Dinsdag t/m zaterdag
   van 10:00 tot 17:00
  • Address:
  • DermaDelight
   Loenermark 130
   1025 SM Amsterdam
  • Telephone:
  • 0611749990
  • Email:
  • info@dermadelight.nl
  • Categorieën