0611749990

REVRI skincare

REVRI skincare 

Ingekapseld zaad technologie (seedbased Skincare)

- Inside each of us lies our own perfect beauty… REVRI just reveals it -

Voor degene die het aller beste en gezondste huidproduct zou willen is REVRI de juiste match. Wil je het puurste van het puurste op en in je huid? Revri is een kleine, exclusieve serie ongekende pure huidverzorgingsproducten van de eerste orde die bestaat uit een ‘oil to milk’ cleanser, een serum en een moisturizer. De kracht zit in stamcel technologie en ingekapseld zaad technologie. Het resultaat: een gladde, stevige, en egale gezichtshuid. REVRI is vrij van PEGs, minerale olie, petroleum olie, kleurstoffen, parfum, sulfaten, parabenen en alcohol.

revri rain

Elk ingrediënt biedt krachtige hulp aan om je cellen te voeden, waardoor ze zich kunnen ontwikkelen en optimaal kunnen functioneren. Revri’s krachtigste functie zit in de vorm van twee plantenstamcellen, van Smeerwortel en Zwarte Komijnzaad. Vooral het zwarte komijnzaad bezit vele stofjes die de huid kunnen verbeteren. Plantaardige stamceltechno- logie is toonaangevend op het gebied van huidverzorging en DermaDelight is een van de weinigen die jou de krachtige stamcel techniek van zwarte komijn kan aanbieden.

Strippen?  Not dun!

De trend om je huid te laten strippen door middel van sterke chemische peelings is achterhaald! De huid is een creatie van de natuur en dient als zodanig dus ook op natuurlijke wijze te worden beschermd, versterkt en gevoed. Strippen d.m.v. een sterke chemische peeling maakt dat de natuurlijke huidflora -die jouw huid beschermd voor wat er wel en niet naar binnen kan- totaal verdwijnt en er dus geen bescherming meer is voor je huid.

Op het moment van de Chemische peeling is je huid mooi en glad maar uiteindelijk zal je huid steeds zwakker worden. Omdat het exfoliatieproces al via de buitenkant door de chemische peeling plaats vindt zal het natuurlijke biologische systeem van exfoliëren in war raken en lui worden, dus al met al eigenlijk niet zo slim. Je kunt wel kiezen voor een Enzyme Peeling, deze is op basis van papaya en ananas en bieden een zachte, natuurlijke peeling die je eens in de maand kan (laten) doen. Uitzondering voor een sterke peeling is een acne huid of bij intensieve huidveroudering. Maar een tip: Niet blijven herhalen! Er zijn veel mensen die verslaafd zijn geraakt aan intense peelingen… mijn advies NIET DOEN!

Er zijn voor de REVRI ‘Seed Solution Purifyng Cleanser’ koud geperste zaden gebruikt die dienen als de meest krachtige voedingstoffen voor je huid. Deze fytonutriën bootsen de biologie van je huid na om schadelijke stoffen te verwijderen en je huid op natuurlijke wijze te exfoliëren, zónder je huid te strippen of te irriteren. De oliën helpen om de integriteit van de huid biologisch te versterken.

Revri_small         revri         leaf  

Huidverzorgingssysteem van REVRI

 • Seed Solution Purifying Cleanser
 • Seed Solution Revitalizing Serum
 • Seed Solution Deep Moisturizer

Het eerste driedelige huidverzorgingssysteem op de markt dat bestaat uit:  Een overvloed aan krachtige zaadolie voor reiniging, hydratatie en ontgifting, 2 krachtige plantaardige stamcellen die bijdragen aan snellere cel vernieuwing, Gepatenteerd molecule systeem E.S.T.-8: hierdoor effectieve opname van ongeëvenaarde voeding in iedere huidlaag en houdt de pH waarde van de huid in balans. De Seed Solution Purifying Cleanser verstoort niet de natuurlijke balans en bescherming.

Supplementen

De focus van DermaDelight light bij holistisch- en energetisch behandelen. Dit betekent dat we zoveel mogelijk willen zorgen voor de gezondheid van het hele lichaam. De schoonheid van je huid zal pas echt tot zijn recht komen wanneer je ook de binnenkant verzorgd. Van binnenuit werken we dan ook met de RAIN supplementen die bestaan uit dagdoses zakjes met geperste zaden voor het opladen van je energie. Zo van buiten… zo van binnen.

Ingrediënten

Voor de producten van REVRI wordt er gebruik gemaakt van bioactieve extracten en fytochemicaliën uit een verscheidenheid aan plantaardige ingrediënten die je huid verzorgen door de biologische functie van de huid te beïnvloeden. Deze plantaardige samenstelling is een rijke bron aan vitamines, antioxidanten, etherische oliën, proteïnen en andere bioactieve stoffen. Extracten hebben het vermogen om zich aan te passen aan het huideigen, op water gebaseerde vochtregulerend systeem, wat de hydratatie tussen de cellen verhoogt en de integriteit van je huid verbetert. Dit resulteert in een goed gevoede en gebalanceerde huid. Andere ingrediënten zijn o.a. Carrageenan (Polysaccharides uit wier), Niacinamide (uit vitamine B3) en Albizia julibrissin bark (Chinese boomschors met saponinen, tannines, flavonoïden).

Praktijkbehandeling met REVRI

DermaDelight neemt je mee naar de ontspannende wereld van een bijzondere behandeling op basis van ‘Encapsulated seed Technologie’. Een behandeling die bestaat uit de zeer speciale reiniging met de oil to milk cleanser. Een zachte enzympeeling van papaya en ananas (dit stript de huid niet maar maakt haar wel ontvankelijk voor het serum), daarna een licht energie behandeling en we ronden af met de moisturizer van REVRI.

rain-revri-6

Prijs van de behandeling is 75,00. Mocht je de producten van REVRI voor jezelf willen aanschaffen dan kun je ze direct bij mij kopen of met een korting van 10% en ik leg je graag uit hoe dat werkt! Kies je voor de laatste optie dan ontvang je ook nog eens eenmalig 50% korting op je behandeling!

Bij DermaDelight sta jij en je huid centraal. Dat ziet je en dat voel je bij elke behandeling.

 • Voor jou schoonheid
 • Voor jou welzijn
 • Met anti-aging werking

Wil je meer weten? Neem dan contact op met T 06 11749990

 

 • Contact

  • Operating hours:
  • Zondag en maandag gesloten
   Dinsdag t/m zaterdag
   van 10:00 tot 17:00
  • Address:
  • DermaDelight
   Loenermark 130
   1025 SM Amsterdam
  • Telephone:
  • 0611749990
  • Email:
  • info@dermadelight.nl
  • Categorieën