0611749990

Guasha

Guasha

Gua Sha is een Oost-Aziatische helende techniek. Gua betekent schrapen of wrijven. Sha betekend ‘roodachtig, verkleuring, slib of ophoping. Sha is de term die wordt gebruikt om bloed stagnatie te beschrijven in het onderhuidse weefsel. In Vietnam heet deze techniek Cao Yio, in Indonesië: Kerik, in Laos: Khoud Lam.

Detox

Door middel van een schraper of kam gemaakt van pure Jade (half)edelsteen wordt je rug behandeld waarbij de meridianen het uitganspunt is. Opgehoopte afvalstoffen kunnen nu je lichaam verlaten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een kruidenolie die is samengesteld om het lichaam te détoxen en die de behandeling versoepeld. De behandelde plekken laten een spoor na van rood tot rood/blauwe verkleuring, waaraan je kunt zien waar eventuele stagnatie zich bevindt.

Guasha bevordert dus de afvoer van afvalstoffen, de doorstroming van bloed en energie en stimuleert de microcirculatie. Daarnaast verlicht Guasha pijn en activeert het immuunsysteem waardoor je minder snel ziek zult worden en meer energie krijgt. Niet alleen fysiek herstelt je lichaam, maar ook mentaal zul je meer veerkracht en rust ervaren.

images-46        47393092_m        images-47

Gezichtsbehandeling

In China zijn schoonheid en gezondheid nauw met elkaar verbonden. Daarom is er dan ook uit de traditionele schraaptherapie een speciale ontspannende behandeling voor het gezicht ontwikkeld. Deze uiterst zachte techniek heeft als doel om de energie-doorstroming, de doorbloeding en de lymfe-circulatie in gezicht te verbeteren.

Tevens zorgt de behandeling voor een betere collageen-produktie en het verwijderen van afvalstoffen en toxines. Voordelen van een Guasha gezichtsbehandeling zijn o.a.: een betere doorbloeding en bevordering van een strakke/gladde huid.

De betere doorbloeding van het gezicht geeft de huid een gezonde kleur en de versteviging van het bindweefsel geeft het gezicht een jongere en frissere uitstraling. Bij het stimuleren van de acupressuurpunten op de meridianen in het gezicht, heeft de behandeling ook een positieve invloed op de gezondheid.

 

Een gezichtsbehandeling d.m.v. Guasha is niet alleen geschikt als een intensieve schoonheidsbehandeling of huidverbetering maar is ook werkzaam bij hoofdpijnen, oogklachten, chronische bijholte ontstekingen en andere hoofdklachten.

Bij een Guasha behandeling wordt gewerkt met schrapers vervaardigd uit hoorn, jade of rozenkwarts en eventueel aanvullend met rollers van jade, kwarts, of andere mineralen.

 • Contact

  • Operating hours:
  • Zondag en maandag gesloten
   Dinsdag t/m zaterdag
   van 10:00 tot 17:00
  • Address:
  • DermaDelight
   Loenermark 130
   1025 SM Amsterdam
  • Telephone:
  • 0611749990
  • Email:
  • info@dermadelight.nl
  • Categorieën