0611749990

ENVIRON® vitamin therapy

ENVIRON® vitamin therapy
Vitamines (o.a.) diep de huid in laten reizen dat is waar ENVIRON voor staat.

26e3c11a-7362-4a51-b614-5628d2943ecdMaar waarom zouden we vitamines en anti-oxydanten diep in onze huid willen hebben?

Externe factoren zoals UV-stralen, slechte kwaliteit voeding, sigerettenrook en gifgassen, fijnstof maar ook de straling van computerschermen veroorzaken bijelkaar veel te veel vrije radicalen in de huid die de cellen op den duur beschadigen. Ze breken de vitaminen af die noodzakelijk zijn voor een gezonde huid. De arts achter ENVIRON® wist jaren geleden al dat deze tijd van toenemende huidkanker aan de orde zou komen en is al jaren bezig om mensen te leren en te helpen om de huid te beschermen en de juiste voeding te geven. Klik hier voor meer informatie: Dr. D. fernandes

Beautiful woman's portrait isolated on white, before and after r               Environ_LACM-Cool-Peels_july               Portrait of handsome mature man.

Door al die aanvallen van buitenaf dalen de celfuncties, met als desastreus gevolg…

De fibroblasten in de huid worden beschadigd. Dit zijn de belangrijkste huidcellen die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van o.a. collageen. Ze produceren minder collageen (het collageen verhard door b.v. glycatie), en elastine waardoor de huid verslapt en rimpels verschijnen. De pigmentcellen worden onregelmatig geactiveerd waardoor ophoping ontstaat met een oneffen tint en pigmentvlekken als gevolg. De langerhanscellen, die deel uitmaken van het immuunsysteem, worden beschadigd. De immuniteit, weerstand van de huid daalt waardoor groter risico op allergieën, zonne-allergie ontstaat met vervelende gevolgen. De hydrolipide film (bovenste beschermlaagje van de huid) raakt verstoort, waardoor bacteriën gaan woekeren. De hoornlaag wordt dik en ruw, waardoor de barrièrefunctie van de hoornlaag zwakker wordt. Externe agressoren kunnen gemakkelijk in de huid dringen en de huid beschadigen, vocht kan dan gemakkelijk uit de huid verdampen (dit is ook vaak het geval bij eczeem waarbij de barrièrefunctie totaal van slag is). De huid wordt droger. Talg gaat vastzitten in de poriën, wat leidt tot comedonen (meeëters) en een grove huidstructuur wordt zichtbaar.

    Bij het volgen van het thuiszorg protecol is dit de huidverbetering die u kunt verwachten.

Environ-huidverbetering

Conclusie: Door vitaminen en anti-oxidanten zo diep mogelijk de huid in te sturen kunnen we een hoop van deze ellende voor zijn en eventueel herstellen. Daarom is het zo broodnodig om preventief de huid te verzorgen met de juiste behandelingen, de juiste thuisproducten en de juiste voedingssupplementen. Pas dan creëert je bouwstenen voor een gezonde en jeugdige huid.

Ons advies… wacht niet om je huid op de juiste manier te gaan verzorgen. Vergeet niet dat bij vrouwen de overgang een grote rol gaat spelen met de conditie van de huid. Begin daarom minstens op je 25ste jaar en werk preventief zodat je huid op haar vijftigste jaar nóg steeds mooi en gezond zal zijn, en dan op naar de volgende vijfentwintig!   Meer info

 

EVR Acne Clean / 60 minuten   Een behandeling waar de focus is gericht op intensief reinigen, waarbij wordt afgesloten met een verzachtend masker           57,00
EVR Intensive collageen boost / 90 minuten   Intens C Peel, microneedling en een vocht boost met Avance DFP 312 onder een alginaatmasker  95,00
EVR Vital / 75 minuten   Herstel van de celfuncties, met een speciaal alginaatmasker           69,00
EVR CoolPeel  / 60-75 minuten   Optimale huidverbetering (75 minuten is incl. epileren en diepte reiniging)                           v.a.                                       69,00

 

 

Naast de gebruikelijke gezichtsbehandelingen beschikt ENVIRON® over nog twee methodes om de vitamines zo diep mogelijk de huid in te laten reizen:  1: de Cool Peels en 2: de Cosmetic Roll CIT. Op deze manier kunnen we voor een opname zorgen die 400- tot 1000% hoger ligt ten opzichte van het gebruik zonder deze tools. Naast de huid weer gezond te maken én te houden zijn onderstaande huidproblemen aanzienlijke te verbeteren:

 • rosacea
 • fijne lijntjes
 • ruwe ongelijkmatige huidtexture
 • oppervlakkige pigmentatie
 • zonschade (solaire keratose) 
 • acne, vettehuid       
 • voor- en nabehandelingen bij cosmetische chirurgie 

environ-21) Cool Peeling Systeem. De peelingen van ENVIRON® zijn milde peelingen waardoor veilige en doeltreffende behandelingen plaatsvinden. Ze zijn fris en pijnloos zonder lange herstelperiode. Heel belangrijk… je kunt gewoon je werk blijven doen. Gezonde cellen worden gestimuleerd en beschadigde cellen verwijderd.

 

environ_roll-cit-gold 2) Ionzyme Gold Cosmetic Roll-Cit®. Dit is een vergulde roller met micronaaldjes die microgaatjes in de hoornlaag maakt. Het verhoogt de opname van de actieve werkstoffen tot in de diepste huidlagen. Heel belangrijk, de huid wordt niet tot bloedens toe doorboort maar gaat net diep genoeg om tot in de levende cellagen te komen, het is absoluut niet pijnlijk. Hoe meer microgaatjes hoe meer vitaminen de huid kan opnemen.

 

 

Opvallende prestaties van ENVIRON

prix-roll-cit-2002De ENVIRON® Cosmetic Roll-CIT® won in 2002 de prestigieuze ‘Marie-Claire Prix d’Excellence’ Dr. Fernandes was de eerste met deze mooie methode om de huid te verbeteren d.m.v. extra bloedtoevoer en aanmaak van collageen.

 

 

 

Vitamin_Institute_Logo

De Ionzyme® C-Quence serums 1 – 4 en de AVSTTM crèmes 1 – 5 van Environ® zijn gecertificeerd door het Swiss Vitamin Institute (het Zwitsers Vitamine Instituut). Dit instituut, gevestigd in Lausanne, werd in 1931 opgericht en is uitgegroeid tot het toonaangevend laboratorium voor de analyse van vitamines in de voeding, geneesmiddelen en cosmetica.

 

 

Dit certificaat dat jaarlijks moet worden ‘verdiend’, bevestigt dat de gebruiker producten heeft aangeschaft met de hoogst kwalitatieve vitamine-ingrediënten en de garantie van het aangegeven vitaminegehalte. De producten zijn voorzien van een houdbaarheidszegel en verpakt in een luchtledige pompsysteem wat werkt tegen bacteriën (denk aan de vinger in een pot crème) en het vervliegen van de vitaminen (denk aan het constant openen van de pot crème).

Meer informatie? Klik hier

 • Contact

  • Operating hours:
  • Zondag en maandag gesloten
   Dinsdag t/m zaterdag
   van 10:00 tot 17:00
  • Address:
  • DermaDelight
   Loenermark 130
   1025 SM Amsterdam
  • Telephone:
  • 0611749990
  • Email:
  • info@dermadelight.nl
  • Categorieën