0611749990

PHARMOS NATUR the products

Pharmos Natur the products

Heb je er wel eens bij stil gestaan dat heel veel van de cosmetica die in je badkamer staat, als hoofdbestanddeel water heeft? Water is natuurlijk helemaal niet schadelijk voor je, hoewel het je huid uitdroogt ‘doet’ water ook niet echt iets voor je huid. Je huid neemt water ook niet op. Waarom wordt het dan toch toegevoegd? Het is eigenlijk een heel goedkoop vulmiddel.

1-IMG_9999

Een product waaraan (veel) water is toegevoegd, moet conserveringsmiddelen bevatten. Dit heeft te maken met het feit dat bacteriën goed gedijen in water. Alle producten van Pharmos Natur zijn helemaal vrij van water. I.p.v. water wordt er gebruik gemaakt van biologische Aloë Vera sap. Dit betekent dus dat alle ingrediënten waarvan gebruik wordt gemaakt, daadwerkelijk iets goeds doen voor je huid en natuurlijk bovendien dat er geen schadelijke of agressieve conserveringsmiddelen nodig zijn.

Hoe wil jíj dat je huid eruit ziet?

Schoon en verfrist, vol vocht, afgevlakte lijntjes en rimpels. Onaardige huidverschijnselen vervagen, onrustige huidpartijen verdwijnen na verloop van tijd volledig. Je huid ziet er levendig en fris uit wanneer je in de spiegel kijkt….toch?

nahaufnahmealoevera     Pharmos-Natur-Seren-Anti-Stress-Serum-Ampullenset-69291     green-luxury-relaunch

Wat moet er in de diepte van de huid plaatsvinden?

Oxidatieve processen worden gestopt, vrije radicalen onschadelijk gemaakt, de cellen bevoorraad met rijke voedingsstoffen, zodat ze in alle volheid leven en werken. Celafval dat is afgezet, wordt afgevoerd. De bloedvaten zijn elastisch en kunnen de cellen goed voorzien van voedingsstoffen zodat collageen en elastisch bindweefsel altijd weer regenereren*. Zo weet je dat je huid lang strak blijft en jeugdigheid uitstraalt. Daarom gebruikt PHARMOS NATUR als basis voor alle crèmes en lotions het zuivere, ingrediëntenrijke Aloe Vera “BioUrsaft” in de plaats van water. Door zijn unieke consistentie en viscositeit koppelt het zich aan de andere plantaardige stoffen en breng deze in de huid. U ziet en voelt het resultaat meteen. Deze rijke formule – uit allerlei geneeskrachtige en verjongende planten – voorziet de huid van vocht, repareert de cellen en verbetert de celcommunicatie. Ze beïnvloedt de celmatrix op een geweldige en positieve manier. Zo kunnen het uiterlijk en de gezondheid van uw huid duurzaam versterkt en een voortijdig verouderingsproces vertraagd worden.

*In samenwerking met aanvulling van de gezondheids producten voor de binnenkant.

Hoge lichtenergie

De lichtenergie in onze planten is bijzonder belangrijk. Onderzoek toont aan dat hoge lichtenergie in planten “de lichtschakelaar in de cellen” aanzet. De doorstroming met intense lichtenergie betekent vanuit een holistisch perspectief echte verjonging en regeneratie.

Zou je een huidbehandeling willen uitproberen met deze producten? Bel mij op T: 0611749990

LB_Pharmos_Natur_alle_Produkte

 

 

 • Contact

  • Operating hours:
  • Zondag en maandag gesloten
   Dinsdag t/m zaterdag
   van 10:00 tot 17:00
  • Address:
  • DermaDelight
   Loenermark 130
   1025 SM Amsterdam
  • Telephone:
  • 0611749990
  • Email:
  • info@dermadelight.nl
  • Categorieën