0611749990

PHARMOS NATUR Exclusive

Pharmos Natur Exclusive

Rohini… voor wie het allerbeste uit de natuur wil

rohini-linie25-2

Nog nooit eerder vertoont…

Rohini … een kleine productlijn dat werkelijk tot in de puntjes is uitgedacht door Margot Esser. Een vrouw met veel know how, feeling en liefde voor haar uitdaging Pharmos Natur .

 • Ten eerste zijn er meer dan 8 van de meest exclusieve planten en bloemen ingrediënten van over de gehele wereld gezocht, gevonden en gebruikt.
 • Ten tweede zijn de potjes en flesjes gemaakt van duurzaam geteeld, kostbaar Europees hout.
 • Ten derde staat elk product in een doosje waar op de bodem het symbool van de ‘Flower of Live’ straalt.

pharmos-natur-green-luxury_header  516e9f60d4-rohini  cache_22481496

Rohini is de belichaming van het Goddelijke Vrouwelijke… schoonheid, zuiverheid, natuurlijkheid, sensualiteit, charisma, de aantrekkelijkheid en de warmte. De naam Rohini komt uit het oude Indische Sanskriet. Met haar schoonheid en aantrekkingskracht belichaamt zij het Goddelijke Vrouwelijke tot in de perfectie. Ontdek de kracht van Rohini producten voor jezelf, omdat de energie je hart opent voor de goede dingen in het leven…

5abafdb8255e417704768aa60febb253

Zie de onthulling van Rohini… 3 perfekte créaties van Pharmos Natur

Kwaliteitsbelofte van Pharmos Natur’s Rohini

Flesjes, potten en dispensers zijn gemaakt van duurzaam geteeld kostbaar Europees hout. Elk product is uniek. Met spirituele gevoeligheid zijn deze kostbare Rohini planten door kleine boeren met liefde en zorg gekoesterd. Ze zijn geoogst met speciale rituelen en vervolgens zorgvuldig verwerkt in Duitsland.

Door onze ervaring hebben we ons bewust onthouden van stoffen die gevolgen kunnen hebben of de huid kunnen irriteren. In Rohini producten vind je geen conserveringsmiddelen zoals parabenen, fenoxyethanol, citroenzuur, en zijn ze zonder alcohol, zonder PEG, zonder aardolieproducten. Wetende dat water de huid uitdroogt maken wij gebruik van een unieke methode en dat is om als basis van de producten Pure Aloë Vera Bio-Oersap te gebruiken in plaats van water. Op deze manier kunnen de actieve ingrediënten diep de huid in reizen, inclusief de vele huidverbeterende stoffen die zich bevinden in de Aloë Vera. zie hier

Dit is de garantie van de hoogste kwaliteit, de beste werkzaamheid en optimale tolerantie. Het verwerpen van dierproeven is een vanzelfsprekendheid.

 

De Rohini producten en hun ingrediënten

38da56b49e3e46be203a47a68820c4c8

 
 
url-5     Regeneratie Serum

De verjongende en adaptogene planten ingrediënten complex geeft de cellen een belangrijke impuls voor vorming en regeneratie.

De intense werking van het serum versterkt de fijne haarvaten. De huid is in staat om meer zuurstof op te nemen. De vitale energie van de huid wordt verhoogd. Tegelijkertijd worden de vochtdepots in de huid aangevuld en voorzien de cellen van een optimaal hydratatie. De huidelasticiteit en de ondersteunende weefsel worden versterkt.

Je huid wordt strakker, fijne poriën verfijnen en je ervaart een huid met een zijdezachte gladheid. De huid voelt fris en levendig. Rimpels worden zichtbaar verminderd en aanwezige pigmentvlekken verlichten.

De delicate geur van (100%) Bourbonia Rose en fijne orchidee harmoniseert de huid en ziel.

 

497c6f0a4ced5c13bb514cee1b8fb58c

regenerating_fluid_set   Regenererende Fluid

Effectieve anti-oxidanten met buitengewone cascade-effect bieden uitgebreide bescherming voor de cel. Ze gaan het gevecht aan met vrije radicalen en beschermen de huid tegen de effecten van stress. Een uitstekend anti-aging product, die de vitale functies van de huid onmiddellijk activeert en geeft haar nieuwe energie en regenereert de extracellulaire matrix. Zodat je huid effectief wordt beschermd tegen voortijdige veroudering en belasting van het milieu.

Je zult een gelijkmatige, gladde en effectief beschermde huid ervaren. De elasticiteit en de huidtonis is merkbaar verbeterd. Fijne Orchidee geur verwend je huid en de zintuigen.

 

25468de24833c99f7d5d7345c6b86316

regenerating_cream_set    Regenerating Cream

De adaptogene planten versterken de verjongende werking van deze crème met haar fijn afgesteld samenspel. Met haar unieke actieradius, geven de planten multifunctionele mogelijkheden:

Ze hebben een intense herstelfunctie en leveren de huid rijke actieve ingrediënten en een hoge kwaliteit aan lipiden. Ze doneren een veel vocht aan de cellen.

De collageen en elastine productie wordt gestimuleerd, versterkt de lipide barrière, verbetert de elasticiteit van de huid en verstevigd de gezichtscontouren. Ervaar een zichtbaar gladdere huid met een fluwelige touch. Het is een heerlijk gevoel wanneer de huid met deze super voedingsstoffen goed verzorgd en perfect onderhouden wordt. Fijne Orchidee geur verwent je huid en prikkelen de zintuigen.

Flower of Life

fleur_de_la_vie_or_sticker_rond-r640bcd898bcc40d28ac8ab7bb0c30ce9_v9waf_8byvr_324Degene die weet wat de betekenis van de ‘Flower of Life’ is zal versteld staan dat daar is over nagedacht bij het creëeren van de Rohini producten. In de bodem aan de binnenkant van de verpakking, dus waar het product op rust, is in het goud de ‘Flower of life’ symbool afgebeeld.

Wat betekend dit symbool…

Het symbool van de heilige geometrie, de levensbloem (in het Engels – flower of life), heeft een sterk helende invloed. Alleen het ernaar kijken of er in meditatie op afstemmen kan al grote veranderingen te weeg brengen. Het woord ‘heilig’ in heilig geometrie heeft niets met religie te maken, maar slaat op een heel-wording, heling dus. De levensbloem, flower of life kan de negatieve effecten van straling neutraliseren. Ook wordt de levensbloem veel gebruikt om op waterkannen, flessen of glazen te drukken, om water energetisch op te laden.

Geniet van 100% natuurlijke cosmetica

In heel Europa zijn zij het enige bedrijf dat in plaats van water zuivere biologische aloë vera gel uit Midden-Amerika gebruikt. Deze gel staat bekend om zijn huidvriendelijke eigenschappen en hoge hoeveelheid aan werkstoffen. Geselecteerde planten worden met veel zorg samen met deze zeer effectieve gel verwerkt tot bijzondere cosmeticaproducten op basis van geneeskrachtige planten. Ze bevatten het hoogste aandeel biologisch gecertificeerde, plantaardige stoffen dat in de cosmetica mogelijk is. En dat is uniek!

 • 100 % actieve natuurlijke cosmetica van krachtige, geselecteerde planten.
 • Met het hoogste aandeel biologisch gecertificeerde, plantaardige stoffen.
 • 0% water
 • 0% bewaarmiddelen zoals parabenen, alcohol, citroenzuur.
 • Zonder aardolieproducten.
 • Niet getest op dieren.
 • Contact

  • Operating hours:
  • Zondag en maandag gesloten
   Dinsdag t/m zaterdag
   van 10:00 tot 17:00
  • Address:
  • DermaDelight
   Loenermark 130
   1025 SM Amsterdam
  • Telephone:
  • 0611749990
  • Email:
  • info@dermadelight.nl
  • Categorieën