0611749990

PHARMOS NATUR aloë vera

PHARMOS NATUR green luxery op basis van 100% Bio Aloë Vera 

DermaDelight is een van de weinige in Nl die werkt met de speciale Aloë vera methode

Waarom huidverzorging met 100% biologische Aloë Vera? Wist je dat bijna alle cosmetische producten maar ook natuurlijke cosmetica, uit 60-80% gefilterd water bestaat? Niet bij Pharmos Natur! De producten geven een unieke dieptewerking, dankzij 100% Aloë Vera “BioUrsaft” in plaats van water. Blijft niet zoals water op de huidoppervlak liggen, maar brengt waardevolle plantaardige voedingsstoffen tot diep in de cel. Er worden reparatieprocessen uitgevoerd en het weefsel wordt van stuwingen bevrijd.

Mooie producten en exclusieve behandelingen…

    PharmosNatur:   the story   ~   the products     ~   Exclusive

cache_22481496

PHARMOS NATUR – Verfrissend anders

PHARMOS NATUR cosmetica is anders. De 100% biologische Aloë Vera – uit Ecuador en Yucatan – is gezegend met een ongelooflijke schat van actieve ingrediënten. Zij is de basis van deze cosmetica producten. Door de speciale viscositeit, met een uniek reparatiecomplex, wordt de gel van de Aloë Vera volledig absorbeert en neemt alle werkzame stoffen van de kostbare genezings- en verjongingsplanten mee in haar reis naar de diepe huidlagen. Deze unieke werking kun je op je huid zien en voelen. Je beleeft dat cosmetica een ander effect op de huid kan hebben dan je het tot nu kent. Je zult voelen en ondervinden, hoe je huid door de Green Luxury producten tot leven komt, alle cellen ontwaken geven nieuwe activiteit en zijn vol van kracht. Voel deze zachte pulsatie en stroming en welzijn in je hele zijn.

De natuur is je meest belangrijke partner!

Wanneer je de juiste zorg neemt voor je huid, profiteert ook je gezondheid en welzijn hiervan. Is er iets beters dan de natuur in haar meest effectieve vorm? Geniet van de drastische verbetering van je huid met de beste recepten voor verzorging thuis. Een hoogefficiënt concept dat de effecten van de behandelingen in mijn praktijk maximaal zal verbeteren!

De kwaliteits belofte van Pharmos Natur aan jou als gebruiker:

 1. Onze belangrijkste planten worden met veel zorg en liefde geteeld door kleine boeren, en niet door grote bedrijven.
 1. De teelt vindt plaats op energierijke krachtplaatsen op de hele wereld die nog vrij zijn van schadelijke stoffen – in een unieke mengcultuur, consequent ecologisch, zonder enige chemie, op een gezonde bodem. Hierdoor ontwikkelen de planten een hoge dichtheid aan actieve bestanddelen en een enorme weerstandskracht.
 1. De teelt en het verwerkingsproces zijn biologisch gecertificeerd volgens de strenge levensmiddelenwetgeving. Dit betreft de uitgebreide en zorgvuldige manuele uitschraping ter plekke en de verdere verwerking volgens de PHARMOS NATUR-procedure in Duitsland met een technologie die de werkzame stoffen bewaart.
 1. De Green Luxury Natur-cosmetica met werkzame stoffen is bovendien door EcoControl en ICADA gecertificeerde natuurlijke cosmetica. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw huid niet belast wordt door schadelijke stoffen.

     

De perfectie van de natuur in combinatie met de ervaring van de producten en behandelingen, is voor ons “Green Luxury”. De kostbare planten en vruchten die zich hebben bewezen in de traditionele culturen van onze wereld zijn zeer dicht bij het hart. Reële appreciatie van mens en natuur.”

Margot Esser

Oprichter van Pharmos Natur

 

 • Contact

  • Operating hours:
  • Zondag en maandag gesloten
   Dinsdag t/m zaterdag
   van 10:00 tot 17:00
  • Address:
  • DermaDelight
   Loenermark 130
   1025 SM Amsterdam
  • Telephone:
  • 0611749990
  • Email:
  • info@dermadelight.nl
  • Categorieën