0611749990

Over DermaDelight

The Art of Beautiful Aging…

    Over DermaDelight

LetoileperdueMooi ouder worden is iets waar we eigenlijk allemaal naar opzoek zijn, op welke manier dan ook. De mens wordt steeds ouder dus is het eigenlijk logisch dat we ook langer mooi en gezond willen blijven. We zijn nu in een tijd beland waarbij we steeds meer begrijpen dat er goed uitzien niet alleen op de buitenkant is gericht maar dat de binnenkant een grote rol speelt. Er bestaan vele manieren om dit te realiseren.

Persoonlijk vindt ik het de beste methode om én van buitenaf én van binnenuit te werken, dus een combi aan diverse technieken van zowel Westerse kant als Oosterse therapiën. B.v. Micro needling gecombineerd met Acupunctuur Rejuvenation (voor het gezicht) of een Kobido massage gecombineerd met Fonoforese (stemvorken therapie).

De eeuwen oude wijze therapieën van China, Japan en India zijn onmiskenbaar en kunnen niet meer over het hoofd gezien worden. Er wordt steeds meer ontdekt over geluid, straling, geur en energie die je zintuigen wel degelijk beïnvloeden. Misschien moeilijk te vatten want je ziet ze niet. En dat is nu juist het verschil tussen oost en west, de westerse cultuur wil eerst zien en dan geloven en de oosterse cultuur die weet!

Huidverzorging doelt naast een ‘goed gevoel’ hebben vooral op bescherming en herstel van de huidfuncties. Ik geloof in echte natuurlijke huidverbetering op lange termijn, zowel van binnenuit als van buitenaf. Hierbij levert het ook verbetering op voor lichaam en geest. Naast de professionele behandelingen die je kunt laten doen is het natuurlijk van belang hoe jij je levensstijl verder indeelt qua huidverzorging, beweging, voeding, etcetera.

Dermadelight esthetic healing is er volledig op gericht om je een goede service en hoge kwaliteit te bieden. Ieder persoon is belangrijk maar ook uniek! DermaDelight is een erkend gecertificeerd praktijk voor huidbehandelingen op fysiek en ziels niveau, door het werken met innerlijke en uiterlijke methodes op een verantwoorde manier. Ik werk met producten die hun doeltreffendheid en veiligheid bewezen hebben met daarnaast diverse methodes van peeling tot healing. Regelmatig volg ik nieuwe opleidingen en trainingen zodat ik ‘up to date’ zal zijn. Je wenst meer info? Een gratis intake-gesprek is altijd mogelijk en verplicht je tot niets.

Carla Tolhuijsen

Wilt je graag weten wat DermaDelight esthetic healing voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op of maak direct een afspraak voor een informatief en vrijblijvend gesprek.T: 0611749990. Je kunt ook een mail sturen naar info@dermadelight.nl t.a.v. Carla Tolhuijsen

 

Kleine waargebeurde anecdote; een westerse arts was op een seminar van een oosterse arts en het ging om meridianen (energie banen) leer. De westerse arts vroeg ‘hoe moet ik nu zeker weten dat ze er zijn want ik zie ze dus niet’? De oosterse arts zei ‘heb je een telefoon bij je bel dan voor mij even naar je moeder’, ok zei de wat verbaasde westerse arts, na dit te hebben gedaan zei de westerse arts ‘en nu’? ‘Nu, je hebt haar gesproken terwijl ze zover weg was, zit ze in je telefoon of zit er zo een lange draad aan verbonden’? Nee? Ok dan zijn we daar uit toch uit?