0611749990

Over DermaDelight

The Art of Beautiful Aging…

    Over DermaDelight

LetoileperdueMooi ouder worden is iets waar we eigenlijk allemaal naar opzoek zijn, op welke manier dan ook. De mens wordt steeds ouder dus is het eigenlijk logisch dat we ook langer mooi en gezond willen blijven. We zijn nu in een tijdperk beland waarbij we steeds meer begrijpen dat er goed uitzien niet alleen met de buitenkant heeft te maken maar het vooral de binnenkant is die een grote rol speelt.

Persoonlijk vindt ik het de beste methode om én van buitenaf én van binnenuit te werken, dus een combi aan diverse technieken van zowel Westerse kant als Oosterse therapiën. B.v. Micro needling gecombineerd met Acupunctuur Rejuvenation (voor het gezicht) of een Kobido massage gecombineerd met Fonoforese (stemvorken therapie).

Huidverzorging doelt naast een ‘goed gevoel’ hebben vooral op bescherming en herstel van de huidfuncties. Ik geloof in echte natuurlijke huidverbetering op lange termijn, dus geen quick fix . Naast de professionele behandelingen die je kunt laten doen is het natuurlijk van belang hoe jij je levensstijl verder indeelt qua huidverzorging, beweging, voeding, etcetera om zo het beste er uit te halen wat jou lichaam je kan bieden.

Dermadelight esthetic healing is er volledig op gericht om je een goede service en hoge kwaliteit te bieden. Ieder persoon is belangrijk maar ook uniek! DermaDelight is een erkend gecertificeerd praktijk voor huidbehandelingen op fysiek en ziels niveau, door het werken met innerlijke en uiterlijke methodes op een verantwoorde manier. Ik werk met producten die hun doeltreffendheid en veiligheid bewezen hebben met daarnaast diverse methodes van peeling tot healing. Regelmatig volg ik nieuwe opleidingen en trainingen zodat ik ‘up to date’ zal zijn. Je wenst meer info? Een gratis intake-gesprek is altijd mogelijk en verplicht je tot niets.

Carla Tolhuijsen

Wilt je graag weten wat DermaDelight esthetic healing voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op of maak direct een afspraak voor een informatief en vrijblijvend gesprek.T: 0611749990. Je kunt ook een mail sturen naar info@dermadelight.nl t.a.v. Carla Tolhuijsen