0611749990

Natural Face Lifting

Natural Face Lifting

De nieuwste massagetechniek die je huid zichtbaar zal verbeteren!

naturalfacelifting

Natural Face Lifting

Vanaf nu kun je deze innovatieve, huidverjongende massage techniek Natural Facelifting bij DD laten toepassen. Deze techniek bestaat uit een combinatie van lymfedrainage, Sweedse massage, en diverse grepen uit de lypossage en bindweefselmassage.

Voorwoord Carla Tolhuijsen…

Voor mij zijn deze massagetechnieken niet onbekend. Na dat ik acht jaar geleden de Hannah bindweefselmassage had eigen gemaakt heb ik een cursus gevolgd waarbij alleen de oorspronkelijke bindweefselmassage aan bod kwam. Plusminus 1 jaar geleden heb ik daar de cursus Lypossage aan toegevoegd om zo de diverse technieken onder de knie te krijgen. De opleiding Natural Face Lifting zie ik als de kers op de taart… een combinatie van alle reeds geleerde technieken met daarnaast de lymfedrainage er aan toegevoegd”

Wat is natural Face Lifting?

NATURAL FACE LIFTING is een door Inge Deceuninck ontwikkelde massagemethode om huidverslapping en -veroudering in het gelaat, hals en decolleté aan te pakken. Wil je huidverbetering op 100% natuurlijke basis zonder plastisch chirurgie en zonder inspuitingen? Dan is er nu NATURAL FACE LIFTING! Je kunt de website van Inge bezoeken op www.naturalfacelifting.be. Je vind daar o.a een reactie van de Ambassadrice Natural Face Lifting, Ghislaine Nuyttene, zij is ex-topmodel en de presentatrice van Benelux Next Topmodel. Ghilaine is erg tevreden over natural face lifting om zo haar huid op een natuurlijke manier stevig en mooi te houden!

Naturel face lifting is een manuele verjongingskuur voor vrouwen en mannen. Door de combinatie van lymfedrainage en verschillende kneedtechnieken wordt de huid op een natuurlijke manier gelift, zonder dat uw mimiek verloren gaat. Door middel van de diverse massagetechnieken worden de gezichtsspieren weer in conditie gebracht, daardoor komt de huid ook weer in goede conditie!

Hoe werkt Natural Face Lifting

Natural Face Lifting is een tweedelige manuele gelaatsbehandeling:

Het 1e deel bestaat uit verschillende massagetechnieken zoals:

Effleurages, bindweefselmassage, fricties en verschillende kneedtechnieken. De combinatie van deze massagetechnieken geeft het resultaat van een “facelift” op een natuurlijke manier. Zonder operationele ingreep zal je huid al na de eerste behandeling steviger aanvoelen en er frisser en stralender uitzien en dit effect wordt steeds groter na de kuur vordert. De effleurages zorgen voor een betere bloedtoevoer in de huid. De kneedtechnieken werken op het spier weefsel en de bindweefsel massage komt tot in de diepere huidlagen. Deze grepen zetten de stofwisseling van de cellen aan tot verbetering. De doorbloeding komt op gang. Voedingstoffen kunnen beter hun weg naar de cel vinden. De collagen vezels en het hyaluronzuur wat zich bevindt in het celtussenstof, ook wel de matrix genoemd, wordt extra aangezet.

Het 2e deel is de lymfedrainage.

Specifiek uitgekozen met het oog op drie belangrijke punten: a) overtollig vocht wordt gedraineerd (afgevoerd), b) natuurlijke hydratatie door stimulatie van het transport van vochtrijke eiwitten en c) het stimuleren van de aan- en afvoer van de Langerhanscellen. Deze spelen een belangrijke rol in de afweer van de huid waar ze het imuunsysteem versterken en zorgen voor een optimale huidconditie. Kortom er ontstaat een betere stofwisseling tussen cellen en bloed. Opgestapelde afvalstoffen worden afgevoerd.

IMG IMG 09-30-15
Bij de Natural FaceLifting wordt het bindweefsel en de onderliggende spieren krachtig aangepakt, waarbij nuttige stoffen vrijkomen, maar ook afvalstoffen. De afvalstoffen die zijn vrijgekomen worden afgevoerd d.m.v. een lymfedrainage. Hierbij wordt uw huid van vocht voorzien en zal er stralend gaan uitzien.

U ervaart een intensieve maar toch ontspannende behandeling.

Resultaten die zijn te behalen:

– diepe gelaatsrimpels worden verzacht

– kleine gelaatsrimpels verdwijnen

– oogcontouren worden gladder

– de huid oogt en voelt strakker en elastischer

– verzakkingen worden gelift

– betere doorbloeding van de huid

– hogere zuurstoftoevoer naar de cellen

– verbeterde aanmaak van o.a. collageen en hyaluronzuur

Kuren en Tarieven:

Een kuur is minimaal 5 en maximaal 15 behandelingen. De eerste behandeling duurt ca. 90 minuten, de daaropvolgende behandelingen ca. 60 minuten waarbij de face lifing therapie 45 minuten duurt. We starten met ten minste 2 behandelingen per week waarbij je de volgende mogelijkheden heeft:

Intakegesprek en eerste- of proefbehandeling    €   90,00   1½ uur, daarna:

Kuur van  5 sessies                                              € 320,00

Kuur van 10 sessies                                             € 590,00

Kuur van 15 sessies                                             € 850,00

Wil je het resultaat na een kuur zo lang mogelijk behouden dan is het aan te raden Natural Face Lifting behandeling een maal per 4 á 6 weken te herhalen:

Onderhoudsbehandelingen:

60 minuten: € 75,00

75 minuten € 90,00 (inclusief diepte reiniging en epileren)

Abonnement van 6 x € 399,00

Voorbereidende producten en nutricosmetics voor thuiszorg

In combinatie met voedingssuppletie en verzorgings producten bereikt u met Natural FaceLifting een maximale huidverbetering. Niet alleen krijgt uw huid van buitenaf meer energie, uw huid krijgt bovendien de kans om zich van binnenuit met essentiële bouwstoffen te herstellen en te verbeteren. Tijdens het intake gesprek ontvangt u een advies voor producten en voedingssupplementen die u thuis kunt gebruiken om zo het beste resultaat te bereiken.

 

 • Contact

  • Operating hours:
  • Zondag en maandag gesloten
   Dinsdag t/m zaterdag
   van 10:00 tot 17:00
  • Address:
  • DermaDelight
   Loenermark 130
   1025 SM Amsterdam
  • Telephone:
  • 0611749990
  • Email:
  • info@dermadelight.nl
  • Categorieën