0611749990

Inner Beauty

Wat bedoelen we met Inner Beauty

Inner Beauty betekent alles wat te maken heeft met voedingssupplementen (ook wel nutricosmetics genaamd). Ons lichaam is een wonderlijke, briljante samenstelling van cellen. Iedere cel is een eigen soort zelfstandig leventje, alles samen maakt ons lichaam. Iedere cel heeft ook alle functies van ons totale lichaam in zich. Daarom moeten we ze ‘stuk voor stuk’ koesteren zodat het totaal in de best mogelijke gezondheid verkeert. Helaas is dit geen eenvoudige opgave in de huidige maatschappij. Onze huid is een soort graadmeter van hoe we de binnenkant verzorgen. zijn we moe, gestrest, eten we ongezond, komen we slaap tekort of heb je iets traumatisch meegemaakt? Het is direct aan je gezicht af te lezen. Daarbij beginnen al deze ongemakken vaak in de darmen.

We weten eigenlijk wel dat onze huid continu wordt vernieuwd. Iedere 28 dagen (hoe ouder je wordt hoe trager het verloopt) maken onze cellen een nieuwe buitenkant die is voortgekomen uit het voedsel dat we tot ons hebben genomen. De perfectie van die buitenkant heeft alles te maken met de kwaliteit en kwantitijd van de beschikbare ‘grondstoffen’ die we uit ons eten moeten halen en helaas laat dit veel te wensen over. Uiteraard geld dit even zogoed voor de binnenkant. Want onze gehele lichaam is een samenspel van generatie en degeneratie. Als we meer afbreken dan opbouwen is er sprake van achteruitgang, dus veroudering. Kunnen we dit proces omkeren dan worden we gezonder en voelen ons beter omdat ons lichaam zich dan richt op de opbouw van nieuwe cellen en weefsels. Dit zie je dan ook direct terug aan de huid.

diverse 032Men kan gerust stellen: Je bent wat je eet! Wist u….. dat de huid het grootste orgaan en het belangrijkste beschermings mechanisme van ons lichaam is? Je kunt het makkelijk beschadigen door invloeden van buitenaf zoals: zon, luchtvervuiling, airconditioning en door interne factoren zoals: sigarettenrook, drugs/alcohol, en slechte voeding. Het is het orgaan die er voor zorgt wat er van buiten naar binnen komt en van binnen naar buiten gaat. Wanneer de huid niet in balans is dan kunnen er vervelende problemen ontstaan. Uw huid kan dan letterlijk open staan voor prikkels van buitenaf zodat schadelijke stoffen niet meer voldoende afgeweerd worden.

Eczeem is ook zo een voorbeeld. De huid is niet meer in balans en wordt daarom gevoeliger voor allerlei invloeden van buitenaf. Met de hulp van onze ‘inner beauty’ producten in samenwerking met de thuiszorgproducten en instituutbehandelingen kunnen we deze huid beter in balans brengen. Ook bij rosacea kan dit verlichting en verbetering geven. De beste bescherming en voeding voor je huid van binnenuit, bereik je met de nutriëns van ANP of Beauty Supps maar dan is het wel van belang dat ook de darmen ‘schoon’ zijn. Dit in combinatie met onze vooruitstrevende huidbehandelingen en onze hoogwaardige thuiszorg geeft het hoogst mogelijk randement. Wil u hier meer over weten? Vraag het aan de huidspecialist of maak een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Het 10 stappen basis concept, een must voor een mooie, gezonde huid met minder rimpels:

 1. Supplementeer speciale voedingsstoffen voor uw huid en doe 2 x per jaar een detox kuur.
 2. Drink minstens 2 liter water over de dag verdeeld.
 3. Zorg voor voldoende nachtrust.
 4. Sport 3 x per week, dit kan o.a. zijn: fitness, zwemmen, dansen, lopen, etcetera.
 5. Eet gezond en niet te veel, neem voldoende groente en (vooral rood) fruit.
 6. Vermijdt zo veel mogelijk stress.
 7. Verzorg uw huid 2x per dag met hoogwaardige producten en gebruik altijd een beschermingsfactor, dit werkt nl. niet alleen tegen de zon maar ook tegen luchtvervuiling.
 8. Pas op met de zon, schrap “bakken”. We hebben zeker zon nodig maar ga er verstandig mee om, vraag het anders aan uw specialist.
 9. Niet roken. Roken en zon zorgen voor een zichtbaar versnelde veroudering van de huid en verhoogd de kans op (huid) kanker.
 10. Laat je huid behandelen in een instituut met aging remmende kuren, behandelingen en producten.

Wilt u een persoonlijk advies op maat, twijfel dan niet en maak een afspraak voor een vrijblijvende intake, bel 020-4825151 of boek een afspraak on-line.

Waarom Nutricosmetics/voedingssuppletie in combinatie met behandelingen?

Stel u wilt iets aan een huidprobleem of huidveroudering laten doen, dan kunnen we bijvoorbeeld denken aan een reeks peelingen, microdermabrasie of needling. Het is- op het moment dat we met behandelen starten- van groot belang dat de huid rijk genoeg is aan de juiste bouwstoffen om daadwerkelijk die huid te laten verbeteren. De huid is als laatste aan de beurt wat betreft de afgifte van nutriën via het bloed. Andere organen gaan namelijk voor denk maar aan het hart, deze heeft veel nutriën nodig om zijn zware arbeid te kunnen verrichten. Als de huid voldoende tot overvoldoende voedingsstoffen en de juiste vetten krijgt, zal hij optimaal herstellen van alle technieken die DD te bieden heeft om zo het mooiste resultaat te verkrijgen. Daarom zetten we altijd een aantal producten in van onze Inner-Beauty producten.

 1. als basis om de huid zo gezond en stralend mogelijk te houden
 2. om zo min mogelijk de huid te belasten bij intensieve behandelingen
 3. om een sneller herstel te bewerkstellen.

U wilt geld uitgeven aan een goede behandeling tegen huidveroudering of een huidprobleem, zorg er dan eerst voor dat er een goede buffer in de huid aanwezig is in de vorm van speciaal op de huid geproduceerde voedingsstoffen, pas dan haalt men het meeste rendement uit de behandelingen. (en trouwens…uw gehele lichaam profiteerd mee!) Met te weinig vitamine A en C kan de huid weinig collageen aanmaken en met te weinig anti-oxidanten is er minimale bescherming om de huid te beschermen tegen intensieve behandelingen. Wanneer de huid zich in een optimale conditie verkeert dan heeft hij zin om lekker aan de slag te gaan met de aangeboden intensieve behandelingen. Is hij futloos en duf door o.a. te weinig energie, door te weinig voedingsstoffen dan zullen de behandelingen veel minder resultaat opleveren en meer stress.

Inner Beauty is er voor de huid én uw algehele gezondheid!

Waarom producten van onze leveranciers en geen XXX van een drogist, supermarkt, etcetera? Als eerste is het zo dat we niet genoeg nutriënten meer uit onze aangeboden voeding kunnen halen. ANP en Beauty Supps hebben unieke producten die speciaal voor de huid zijn gemaakt. Dat betekent omdat de huid het meest ver weg van het centrum van ons lichaam staat, er wel voldoende dosering in moet zitten om de huid te kunnen bereiken. Bij onze producten is daar over nagedacht. De samenwerking tussen de werkstoffen is afgestemd op de behoefte van de huid, zo ook de dosering en de zuiverheid van de producten. Dit maakt ANP en Beauty Supps exclusief en uniek.

ANP-logo-high-res   Beauty Supps   images-1

Soms kan het zijn dat het verstandig is om eerst de darmen gezonder te maken dan kunnen we kiezen om vooraf een Energy Detox Diet kuur te doen. Een ongezonde darm kan maar heel weinig stoffen opnemen! Deze kuur is uniek omdat u niet echt hoeft te vasten. U dient alleen de aangeboden zakjes te gebruiken in de vorm van een shake.

Tip: Als u voedingssupplementen en/of voeding verijkers wilt aanschaffen zorg er dan wel voor dat u ze van een goede kwaliteit koopt, anders kunt u ze beter niet kopen. Wanneer u b.v. een eigen merk supplementen koopt bij een willekeurig verkoopketen zijn die meestal goedkoop. De ingrediënten zijn dan vaak niet van onbespoten en natuurlijke afkomst en er zitten meer vulstoffen in verwerkt. Synthetische stoffen hebben niet vrij in de natuur geleefd en hebben dus geen zon gehad om te groeien. Wij maken, zoveel waar mogelijk, gebruik van stoffen afkomstig van levend materiaal.