0611749990

Inner Beauty

Inner Beauty

Hoe creëer je bouwstenen voor een gezonde huid?

Inner beauty betekent alles wat te maken heeft met schoonheid van binnen uit. Ons lichaam is een wonderlijke, briljante samenstelling van cellen. Iedere cel is een eigen soort zelfstandig leventje, alles samen maakt ons lichaam. Iedere cel heeft ook alle functies van ons totale lichaam in zich. Daarom moeten we ze ‘stuk voor stuk’ koesteren zodat het totaal in de best mogelijke gezondheid verkeert. Helaas is dit geen eenvoudige opgave in de huidige maatschappij. Onze huid is een soort graadmeter van hoe we de binnenkant verzorgen.

Voeding.Omega

Zijn we moe, gestrest, eten we ongezond, komen we slaap tekort, ben je een roker of heb je iets traumatisch meegemaakt? Het is vrijwel direct aan je gezicht af te lezen. Daarbij beginnen al deze ongemakken vaak in de darmen, zoals bv. een slechte werking van de darmen, Leaky cut syndroom (lekkende darm). We weten eigenlijk wel dat onze huid continu wordt vernieuwd. Iedere 28 dagen (hoe ouder je wordt hoe trager het verloopt) maken onze cellen een nieuwe buitenkant die is voortgekomen uit het voedsel dat we tot ons hebben genomen. De perfectie van die buitenkant heeft alles te maken met de kwaliteit en kwantiteit van de beschikbare ‘grondstoffen’ die we uit ons eten moeten halen, en helaas laat dit veel te wensen over.

Het gehele lichaam is een samenspel van generatie en degeneratie. Maar als we meer afbreken dan opbouwen is er sprake van achteruitgang, dus veroudering. Kunnen we dit proces omkeren dan worden we gezonder en voelen ons beter omdat je lichaam zich dan richt op de opbouw van nieuwe cellen en weefsels. Dit zie je dan ook direct terug aan de huid.

diverse 032Men kan gerust stellen: Je bent wat je eet! Wist je….. dat de huid het grootste orgaan en het belangrijkste bescherming mechanisme is van ons lichaam? Je kunt het makkelijk beschadigen door invloeden van buitenaf zoals: zon, luchtvervuiling, airconditioning en door interne factoren zoals: sigarettenrook, zon, drugs/alcohol, en slechte voeding. Het is het orgaan die er voor zorgt wat er van buiten naar binnen komt en van binnen naar buiten gaat. Wanneer de huid niet in balans is dan kunnen er vervelende problemen ontstaan. Je huid kan dan letterlijk open staan voor prikkels van buitenaf zodat schadelijke stoffen niet meer voldoende afgeweerd worden.

Eczeem is ook zo een voorbeeld. De huidbarrière is niet meer in balans en wordt daarom gevoeliger voor allerlei invloeden van buitenaf. Met de hulp van onze ‘inner beauty’ producten in samenwerking met de thuiszorgproducten en praktijkbehandelingen kunnen we deze huid beter in balans brengen. Ook bij rosacea kan dit verlichting en verbetering geven.

De beste reiniging, bescherming en voeding voor je huid van binnenuit, bereik je met de ‘Lebens gezondheit’ producten van Pharmos Natur, oliën en kruiden van Amanprana en een aantal essentiele olien van Young Living.

Dus eerst zorgen voor een gezond darmmilieu en ‘schone’  darmen zodat alles wat je tot je neemt ook goed opgenomen kan worden waardoor je je gezonder en fitter zult voelen en je huid zal je zeer dankbaar zijn en dat ga je dan ook zien! Dit in combinatie met onze vooruitstrevende huidbehandelingen en onze hoogwaardige en veelal biologische thuiszorg producten geeft het hoogst mogelijk rendement. Wil je hier meer over weten? Vraag het aan de huidspecialist of maak een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Het 10 stappen basis concept, een must voor een mooie, gezonde huid met minder rimpels:

 1. Supplementeer speciale voedingsstoffen voor uw huid en doe 2 x per jaar een detox kuur.
 2. Drink minstens 2 liter (gezuiverd) water over de dag verdeeld en liever geen frisdranken.
 3. Zorg voor voldoende nachtrust.
 4. Sport 3 x per week, dit kan o.a. zijn: fitness, zwemmen, dansen, lopen, etcetera.
 5. Eet gezond en niet te veel, neem voldoende groente (liefs van de boer uit de grond) en (vooral rood) fruit. Liever geen vlees.
 6. Vermijdt zo veel mogelijk stress.
 7. Verzorg uw huid 2x per dag met hoogwaardige producten en gebruik altijd een beschermingsfactor, dit werkt nl. niet alleen tegen de zon maar ook tegen luchtvervuiling.
 8. Pas op met de zon, schrap “bakken”. We hebben absoluut zon nodig maar ga er verstandig mee om, vraag het anders aan je specialist.
 9. Niet roken. Roken, en te veel zon zorgen voor een zichtbaar versnelde veroudering van de huid en verhoogd de kans op (huid) kanker.
 10. Laat je huid behandelen bij een praktijk met natuurlijke en zuivere producten. Let wel: Niet alles waar natuurlijk opstaat is goed voor je!

Wil je een persoonlijk advies op maat, twijfel dan niet en maak een afspraak voor een vrijblijvende intake, bel 0611749990 of mail naar info@dermadelight.nl.

Waarom Nutricosmetics/voedingssuppletie in combinatie met behandelingen?

 1. als basis om de huid zo gezond en stralend mogelijk te houden
 2. om zo min mogelijk de huid te belasten bij intensieve behandelingen
 3. om een sneller herstel te verkrijgen

Wil je geld uitgeven aan een goede behandeling tegen huidveroudering of een huidprobleem, zorg er dan eerst voor dat er een goede buffer in je huid aanwezig is in de vorm van speciaal op de huid geproduceerde voedingsstoffen, pas dan haal je het meeste rendement uit de behandelingen. (en trouwens…je gehele lichaam profiteert mee!) Met te weinig vitamine A en C maakt de huid minder collageen aan en met onvoldoende anti-oxidanten is er een minimale bescherming om de intensieve behandelingen te ondergaan. Wanneer de huid zich in een optimale conditie verkeert dan heeft hij zin om lekker aan de slag te gaan met de aangeboden intensieve behandelingen. Is hij futloos en duf door o.a. te weinig energie, wat het gevolg is van te weinig voedingsstoffen dan zullen de behandelingen veel minder resultaat opleveren en meer stress.

Inner Beauty is er voor je huid én algehele gezondheid!

Waarom producten van onze leveranciers en geen XXX van een drogist, supermarkt, etcetera? Als eerste is het zo dat we niet genoeg nutriënten meer uit onze aangeboden voeding kunnen halen. Amanprana, Pharmos Natur en Young Living hebben unieke producten die. De samenwerking tussen de werkstoffen is afgestemd op de behoefte van de huid, zo ook de dosering en de zuiverheid van de producten. Dit maakt deze producten exclusief en uniek.

klik op de onderstaande linken om meer te weten van ons aanbod…

9995578_orig-300x173       logo-5       amanprana-serene-levenskracht-logo-1

Tip: Als je voedingssupplementen en/of voeding verrijkers wilt aanschaffen zorg er dan wel voor dat je ze van een goede kwaliteit koopt, anders kun je ze beter niet kopen. Wanneer je b.v. een eigen merk supplementen koopt bij een willekeurig verkoopketen zijn die meestal goedkoop en dus niet superieur. De ingrediënten zijn dan vaak niet van onbespoten en natuurlijke, biologische afkomst en er zitten meer vulstoffen in verwerkt. Synthetische stoffen hebben niet vrij in de natuur geleefd en hebben dus geen zon gehad om te groeien en bezitten geen energie. Wij maken, zoveel waar mogelijk, gebruik van producten waarvan stoffen afkomstig zijn van in de zon gegroeide producten waardoor de energie zal worden behouden.

 okinawa-omega          5010p      Yacon_Flasche_ohneSchatten_00598_bearbeitet_sRGB     6-7

 

 • Contact

  • Operating hours:
  • Zondag en maandag gesloten
   Dinsdag t/m zaterdag
   van 10:00 tot 17:00
  • Address:
  • DermaDelight
   Loenermark 130
   1025 SM Amsterdam
  • Telephone:
  • 0611749990
  • Email:
  • info@dermadelight.nl
  • Categorieën