0611749990

GreenPeel kruidenpeeling

GreenPeel kruidenpeeling

Green Peel Dr. C. Schrammek voor veilig peelen met gegarandeerd resultaat.

 Geschikt voor vrouwen en mannen

HERWIN UW NATUURLIJKE SCHOONHEID MET DE KRACHTEN VAN DE NATUUR

De GreenPeel (Aziatische peeling) is de enige kruidenpeelingmethode met een gebruiks- en ervaringsperiode van meer dan 50 jaar, wat het begrip “langdurige ervaring” rechtvaardigt.

fresh_up

De GREEN PEEL® herbal peeling kan zonder schadelijke bijwerkingen vaker herhaald worden. Ook afzonderlijke lichaamsdelen zoals de rug, buik, bovenarmen en dijen kunnen behandeld worden. Belangrijk hierbij is, dat de behandeling van verscheidene lichaamsdelen in ieder geval nooit terzelfder tijd mag gebeuren. Een bijzonder voordeel van deze methode is dat de behandelingsresultaten en huidverjonging snel zichtbaar zijn.

Wat zijn de indicaties voor een GREEN PEEL®?

 • Bij rimpels, zowel de diepe als de oppervlakkige
 • Huiden die met zware acne te maken hebben gehad
 • Grove poriën
 • Grove littekens, rest acné littekens
 • Verbrandingen
 • Huidverslappingen
 • Huidbeschadigingen door de zon, zonschade
 • Pigmentvlekken
 • Cellulite
 • Striae, zwangerschapsstrepen

gp1            greenpeel-kruiden             images-73

Wat zijn de ingrediënten van GreenPeel®

Lijst met actieve ingrediënten allen met specifieke werkende eigenschappen:

 • Heermoes
 • Holpijp
 • Goudsbloem
 • Aloe Vera
 • Algen zoetwater
 • Algen blaaswier,
 • Algen Zeesla
 • Kamille
 • Driekleurig bosviooltje
 • Longkruid
 • Smalle weegbree.

kamille-foto   longkruid-foto   foto-bosviooltje-site-pl-150x150   images-smalle-weegbree-foto

Reeds vijf dagen na de peelingbehandeling is het huidbeeld duidelijk verbeterd. De nieuwe huid is niet rood, ze is fris, verjongd en opgespannen; rimpeltjes worden uitgevlakt, vergrote poriën zijn kleiner. Al naargelang de soort en de zwaarte van de te behandelen huidstoring kunnen verscheidene peelings noodzakelijk zijn.

Het ligt aan de huidconditie voor welke Green Peel behandeling we kiezen:

GREEN PEEL® Fresh Up (soft) €  80,00

Vitaliteits-en regeneratieboost voor de huid, tevens probleemoplossend bij acne

GREEN PEEL® Energy (medium) € 130,00

Pittige peelingkuur voor een mooie uitstraling en vertraging van het verouderingsproces

GREEN PEEL® Classic (strong) € 265,00

Intensieve peelingkuur, huidproblemen verminderen zichtbaar zoals acne littekens, zonschade en striae

green-peel-3

 

 

 

 

 

 

Hoe werkt een GREEN PEEL® Classic (strong)

Zuivere, natuurlijke substanties werken samen om uw schoonheid te herstellen! Een mengeling van verschillende kruiden en algen, die mineralen, enzymen en vitamines bevatten, geven de huid een nieuwe, frisse uitstraling. Dit mengsel wordt in de huid gemasseerd volgens een specifieke techniek door kwalitatief getrainde professionele huidspecialisten.

Dit resulteert in een zachte peeling van de bovenste laag van de epidermis dankzij de micropartikels van de kruiden. De absorptiekwaliteiten van de huid verbeteren en de celvernieuwing wordt gestimuleerd. De circulatie van de huid verhoogt merkbaar, terwijl het metabolisme, de aanvoer van zuurstof en nutriënten verbetert.

Afhankelijk van de individuele behandeling en het huidtype begint de huid na 3 dagen te peelen, wat kan variëren van lichte schilfering tot duidelijk zichtbare vervelling. De reactie van de huid na de behandeling hangt af van de individuele regeneratiecapaciteit van de huid.

In ieder geval zal de bovenste laag van de epidermis op een volledig natuurlijke manier peelen. Vanaf het ogenblik dat de frisse, nieuwe huid verschijnt heeft ze nood aan speciale verzorging en extra bescherming. Specifiek ontwikkelde producten zullen de behandelingsresultaten ondersteunen en versterken.

Kijk naar het filmpje en zie hoe een behandeling in zijn werking gaat

Wat gebeurt er in de volgende 5 dagen na de peeling…

De eerste dag
De GREEN PEEL® CLASSIC behandeling is net achter de rug. Het regeneratieproces is aangewakkerd door de massage met het kruidenmengsel. De huid is lichtjes rood en voelt wat branderig aan, zoals bij een lichte zonnebrand. Nu wordt er voor u een persoonlijk huidverzorgingsplan voor thuis opgesteld wat essentieel is bij GREEN PEEL® om het peeling proces te bevorderen en het succes van de behandeling te garanderen.

De tweede dag
Nu ziet de huid er niet meer blozend uit. Het is nu het moment om uw huid te verzorgen de aanbevolen producten, speciaal geschikt voor uw huid. Deze producten zijn ontwikkeld door en op basis van de know-how van dermatologe Dr. med. Christine Schrammek-Drusio. De huid wordt verrijkt met waardevolle actieve ingrediënten. U krijgt daarin een professioneel advies.

De derde dag
De eerste tekenen van huidschilfering en/of vervelling worden merkbaar. Dit kan, afhankelijk van de regeneratiecapaciteit van de huid, minder of meer zichtbaar zijn. De drie geadviseerde verzorgingsproducten moeten verder gebruikt worden.
Deze producten zijn samengesteld om de huid, die op dit moment droog is, het nodige vocht en de noodzakelijke actieve ingrediënten te geven.

De vierde dag
Het peelingproces van de huid is duidelijk zichtbaar. Indien mogelijk, plan een ontspannen dagje thuis. Het moment is aangebroken om eens lekker lui een boek te lezen of te relaxen. Behandel de huid met de Dr. med Christine Schrammek Derma Cosmetics verzorgingsproducten, speciaal geschikt voor de huid in dit stadium na de behandeling.

De vijfde dag
De huid is nu volledig gepeeld. Vervolgens heeft u een afspraak bij de huidspecialist voor een “beauty finish” behandeling met actieve ingrediënten. De frisse, nieuwe huid, die nu uiterst absorberend is, zal voorzien worden van waardevolle actieve ingrediënten, die de huid vitaliseren en een frisse uitstraling geven.

Noot: Misschien handig om de peeling in te plannen op een woensdag. Het peeling proces begint dan op vrijdag en op maandag bent u weer aardig toonbaar.

Het uiteindelijke resultaat: uw huid ziet er herboren uit, egaler, frisser en jonger.

De huid is op dit moment nog heel gevoelig. Het is noodzakelijk gedurende 6-8 weken een bescherming tegen de zon te gebruiken van Dr. C. Schrammek en de specifieke huidverzorgingsproducten die zich in de kit bevinden.

Thuisverzorging om het succes van de behandeling te garanderen

De bestanddelen van de Dr. med. Christine Schrammek derma.cosmetics verzorgingsproducten zijn op die manier samengesteld dat een onderling gebruik de resultaten verhoogt. De actieve ingrediënten zijn gecombineerd in concentraties die doeltreffend werken. Aarzel niet daarvan te profiteren!

 

Vraag en antwoord over de Green Peel:

 1. Hoe lang bestaat de Green Peel al? Meer dan 50 jaar.
 2. Bevat de Green Peel chemische bestanddelen? Nee.
 3. Vanaf welke leeftijd mag de Green Peel toegepast worden? Vanaf 16 jaar.
 4. Is de Green Peel ook geschikt voor mannen? Ja.
 5. Hoeveel tijd moet er tussen 2 Green Peel behandelingen zitten? Minimaal 1 maand.
 6. Mag je een Green Peel behandeling ook na een Botox injectie laten doen? Ja dat mag, wel moet er 6 maanden tussen zitten.
 7. Mag een Green Peel behandeling toegepast worden na een zwangerschap? Ja dat mag wel, maar wij adviseren het om dit niet te doen.
 8. Mag een Green Peel behandeling het hele jaar toegepast worden? Ja. De Green Peel behandeling wordt in meer dan 50 landen het hele jaar door toegepast, mits het protocol strikt wordt opgevolgd
 9. Is een Green Peel behandeling gevaarlijk? Nee. We adviseren u wel om na een kruidenpeeling niet te intensief te gaan sporten of het hele huis te gaan soppen.
 10. Is een chirurgische lifting na een Green Peel behandeling nog nodig? Dat hangt grotendeels af van uw verwachting. Er zijn nog andere opties mogelijk.

Al van in haar jeugd heeft de schoonheidsspecialiste, dermatologe en huidtherapeute Dr. med. Christine Schrammek een grote liefde voor planten en hun geneeskrachtige werking. lees meer…

 • Contact

  • Operating hours:
  • Zondag en maandag gesloten
   Dinsdag t/m zaterdag
   van 10:00 tot 17:00
  • Address:
  • DermaDelight
   Loenermark 130
   1025 SM Amsterdam
  • Telephone:
  • 0611749990
  • Email:
  • info@dermadelight.nl
  • Categorieën