0611749990

Gezichtsbehandelingen

Voorwoord Behandelingen

Bij Dermadelight werken we op en in de huid maar ook d.m.v. je zintuigen.

Fysiek met oliën, vitaminen, zuren en planten en energetisch met licht, geluid geur en kleur…

(en natuurlijk verzorging van binnenuit!)

Bij DermaDelight wordt behandeld met natuurlijke gecertificeerde producten bestaande uit o.a. vitaminen, diverse zuren, pure planten stoffen als Aloë Vera, aromatische oliën en klei. Onze visie…van buiten naar binnen werken, maar ook van binnen naar buiten. Alleen op die mannier kunnen we profiteren van het beste resultaat…Het geheim van een mooie, gezonde huid is een combinatie van wát je op je huid aanbrengt, welke behandelingen je laat doen en wat je in je lichaam stopt! Je bent niet alleen wat je eet maar ook wat je smeert!

Young Living

Oliën… (uit o.a. bloemen, planten, kruiden en boomschors)

Young Living staat voor behandelingen met oliën en hydrolaten, en werkt met de best geteelde essentiële oliën. Aroma therapy is de rode draad van Young Living. Alle ‘draag’ oliën zijn van extra virgin kwaliteit en van biologische afkomst. De 100% natuurlijke producten van Young Living worden op ecologische wijze geproduceerd, te midden van de natuur. Young Living’s progressieve werkwijze wordt alom gewaardeerd.

PHARMOS NATUR

Planten en zaden… (biologische Aloë vera, zwarte sesamzaadolie, etc)

Bij PHARMOS NATUR is Aloë Vera de rode draad die door behandelingen en producten heen loopt. De Aloe vera (Barbadensis Miller) is voor 100% puur en biologisch met daarnaast de kracht van diverse kruiden en planten. Beleef de unieke Bio Aloë bladmassage die op het moment van behandelen vers van de plant wordt afgesneden. En ervaar de werking van PHARMOS NATUR op uw huid en de buitengewone huidverjongende kracht van 100% zuivere plantaardige voedingsstoffen. Het resultaat: een glade, zachte en egale gezichtshuid, stralende ogen, een strak decolleté en een zijdezachte huid over het hele lichaam. Behalve klassieke gezichts- en lichaamsbehandelingen bieden wij ook “Special Signature Treatment” van Anti-Aging tot Detox, voor elke leeftijd en elk huidtype. Kijk hier voor plantentherapie.

ALPHA-H

Zuren, vitaminen en peptiden… (uit planten, melk, boomschors van de Wilg en suikerriet)

ALPHA-H is ons merk met de sterkste werking waarbij de rode draad Glycolzuur is. Deze producten en behandelingen worden ingezet bij huidproblemen als acne, pigment storing, rimpels, verdikte rokershuid en zonschade. Maar ook als eenmalige behandeling om de huid op te frissen zijn zeker de peelingen aan te bevelen zoals de Pro X Gel Peel die op basis is van Glycolzuur of de Presicion Peel die 3 verschillende zuren bezit; Salicylzuur, melkzuur en Amandelzuur. De peelingen worden ondersteund met hyaluronzuur en een botanische mix van kamille, maretak, duizendblad, venkel en citroenmelisse. Er zijn niet alleen peelingen maar ook minder sterke behandelingen waarbij een fractie van de zuren aanwezig is. Kijk hier voor meer informatie.

 • Contact

  • Operating hours:
  • Zondag en maandag gesloten
   Dinsdag t/m zaterdag
   van 10:00 tot 17:00
  • Address:
  • DermaDelight
   Loenermark 130
   1025 SM Amsterdam
  • Telephone:
  • 0611749990
  • Email:
  • info@dermadelight.nl
  • Categorieën