0611749990

Fractional Needling

Fractional Needling

Dermafix van Genosys, ook wel Dermapen genoemd…

Genosys-Dermafix-cover-1-1140x450

Bij deze techniek worden in enkele seconden honderden kleine openingen in de huid gemaakt. Door die minuscule gaatjes worden de werkstoffen tot diep in de huid opgenomen. Ontsierende plekken met rimpels of littekenweefsel in gezicht, hals en decolleté worden hiermee snel en effectief verminderd of zelfs helemaal verwijderd. Een behandeling met Fractional Needling duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier (kleine zone), is nagenoeg pijnloos en geeft snel resultaat.

Effects-of-Genosys-1

Fractional techniek

De behandeling gebeurt met een speciale Needle-module. De module heeft een cirkelvormige 7-puntsnaald met een onderlinge naaldafstand van 1,5 millimeter hiermee kunnen perfect de oppervlakken worden behandeld. De module bevat ook het actieve druksysteem dat de werkstof in de huid brengt.

Dettaglio DERMAFIX       genosys       GEN lab

Dé oplossing voor het minder zichtbaar maken van littekens

Met Fractional Needling worden spectaculaire resultaten geboekt. Ook bij het behandelen van stug en slecht doorbloed littekenweefsel, striae en keloïd. De honderden minuscule gaatjes van de Fractional Needle vullen zich meestal direct met bloed. Hierdoor ontstaan nieuwe haarvaten en poriën, en versoepelt het litteken. De huid maakt ook vaak nieuw pigment aan waardoor de typische littekenkleur verdwijnt. Om een nog beter resultaat te krijgen kunnen we de Vitalaser inzetten.

Werkt heel mooi op de bovenlip rimpeltjes en kraaienpootjes!

Onder foto’s: Bereikt resultaat op alleen de bovenlip met cliënt bij DermaDelight. Hierbij werd gebruik gemaakt van hyaluronzuur maar er wordt niets ingespoten! Dit is een serie van 4 behandelingen geweest, links voor en rechts na de 4e behandeling

Irene Ros FractionalNeedling voor                      Irene Ros Fractional Naadling na 3

Genosys Dermafix: Werkt geweldig op de bovenlip rimpels (de zogenaamde barcode) of andere kleine zones – duur 30 tot 45 minuten

Bij littekens (striae, keloid rest acne littekens, enz.) kunt u een prijsopgave vragen.

Wil je meer weten neem dan contact op T 0611749990 of mail naar info@dermadelight.nl

 • Contact

  • Operating hours:
  • Zondag en maandag gesloten
   Dinsdag t/m zaterdag
   van 10:00 tot 17:00
  • Address:
  • DermaDelight
   Loenermark 130
   1025 SM Amsterdam
  • Telephone:
  • 0611749990
  • Email:
  • info@dermadelight.nl
  • Categorieën