0611749990

Chakra balancing

Chakra balancing

Alles op aarde, dus ook wij mensen, bestaat uit één groot dynamisch energieveld dat trilling veroorzaakt.

Fotolia_113359642_XS

Wat zijn chakra’s?

Het woord ‘chakra’ komt uit het Sanskriet en betekent ‘wiel’. Al meer dan vierduizend jaar geleden werd er in India in de oude Veda’s over het chakrasysteem geschreven. Chakra’s zijn geen stoffelijke onderdelen van het lichaam, maar fijnstoffelijke energiecentra die we ook wel energiewielen noemen, je kunt ze voorstellen als een soort van trechter die energie aanzuigt. Wielen horen te draaien om beweging (energie) voort te kunnen brengen. Dat geldt ook voor de chakra’s, ze zorgen voor een goede doorstroming van de levensenergie.

Vergelijk het eens met stilstaand water in een rivier, dit raakt snel bevuild of aan smog dat blijft hangen boven een stad daar is de windenergie voor nodig omdat op te lossen. Zo werkt dat ook in ons lichaam. In de chakra’s wordt deze energie getransformeerd in meer specifieke energieën, die ieder van invloed zijn op het functioneren op fysiek, psychisch, mentaal en spiritueel niveau. In een chakra wordt dus energie opgenomen en afgegeven. De chakra,s werken samen als een geheel waardoor je lichaam ook als een geheel kan functioneren. Een stagnatie in een bepaalde chakra heeft altijd consequenties voor het hele chakrasysteem en dus ook voor je welzijn, omdat alle chakra’s met elkaar in verbinding staan.

Chakra balancing

Voordat we met behandelen beginnen is het nodig om een intake gesprek te voeren om er achter te komen wat jouw eventuele knelpunten zijn en waar ze zich bevinden zodat ik deze punten meer aandacht kan geven.

v20161118-080302-5365[550x550]      oils-bottles-large      35335992_m      tcs_csakratiszt

Een Chakra healing bij DermaDelight is in de vorm van een Chakra Balancing. Dit is een uitgebreide vorm van healing waarbij elke chakra apart behandeld wordt door middel van licht, geluid en massage. Doordat de energie straks in je lichaam is ‘bijgetankt’ en door het licht weer de juiste vorm kan aannemen kan deze vrijer stromen en vindt er d.m.v. de stemvorken ten eerste een totale ontspanning plaats. Hierdoor zit je weer beter in je vel en voel je als het ware de liefde stromen. De healing/balancing geschiedt liggend op de buik en gaat gepaard met lichtenergie van de BIOPTRON, tevens met Fonoforese (stemvorken) en met etherische oliën.

bioptron_wellness

 • Contact

  • Operating hours:
  • Zondag en maandag gesloten
   Dinsdag t/m zaterdag
   van 10:00 tot 17:00
  • Address:
  • DermaDelight
   Loenermark 130
   1025 SM Amsterdam
  • Telephone:
  • 0611749990
  • Email:
  • info@dermadelight.nl
  • Categorieën