0611749990

Carboxy Therapy Mask

Carboxy Therapy Mask als zuurstoftherapie (Oxy-Genatie behandeling)

carbon_therapy_2_1

Wat is Carboxy:

Carboxy staat voor kooldioxide ( CO2 ). Dit is een onzichtbaar, geurloos gas. Het zit in de lucht die we inademen en het komt in het menselijk lichaam vrij bij verbrandingsprocessen. De nieuwste toepassing van kooldioxide is een revolutionair CO2 gel masker om de huid jonger te maken door deze van binnenuit van zuurstof te voorzien. Dit effect staat bekend als het Bohr effect. De behandeling staat bekend als “Oxy-Genatie” en kan ook worden toegepast in combinatie met o.a. dermabrasie, micro-needling, mesoporatie, etcetera.

carboxy_therapie_1      co2-carboxy-therapie-zuurstof-gezicht-masker-carbo-0-e1362386017810      496833824.g_400-w-st_g

De behandeling

De Oxy Genatie Behandeling bestaat uit een unieke CO2 gel en een speciaal vliesmasker waarmee de gel wordt geactiveerd. Wanneer het masker wordt aangebracht ontstaat er direct een tintelend tot prikkelend sensatie waar je even aan moet wennen. Dit gevoel ontstaat door de werking van het masker en de gel maar heeft geen negatieve invloed op je huid. Na ca 20 minuten wordt het masker verwijderd en zie je het stralende effect..

Werking:

Met Carboxytherapie wordt in kuurverband koolstofdioxide (CO2) toegevoegd. De gel produceert het CO2 gas op de huid en het siliconen masker voorkomt dat het gas verdampt. Het resultaat is een snelle effectieve opname van CO2 diep in de huid, waar het wordt omgezet in energie. Deze Carboxytherapie raden wij aan in kuurvorm toe te passen tot de achterstand in uw huid is ingelopen.Tijdens het masker maken rode bloedcellen zuurstof in de weefsels vrij, waardoor de huid zich sneller vernieuwt. De cellen functioneren beter waardoor de elastine- en collageenproductie wordt gestimuleerd. Om deze celstofwisseling goed te laten verlopen is een goede doorbloeding erg belangrijk.

Indicaties:

Carboxytherapie helpt donkere cirkels rond de ogen te verminderen, de huid strakker, egaler en gezonder te maken maar kan ook vetophopingen verminderen. Tevens kan het ingezet worden bij actieve acné omdat de bacteriën die zich rond en in de pustels vestigen niet van zuurstof houden (hierbij maak ik ook gebruik van blauw LED licht).

Voor meer info, contacteer mij op T 611749990 of mail naar info@dermadelight.nl

 

 • Contact

  • Operating hours:
  • Zondag en maandag gesloten
   Dinsdag t/m zaterdag
   van 10:00 tot 17:00
  • Address:
  • DermaDelight
   Loenermark 130
   1025 SM Amsterdam
  • Telephone:
  • 0611749990
  • Email:
  • info@dermadelight.nl
  • Categorieën