0611749990

Behandelingen

Voelen, beleven, genieten… resultaat!

20160821_173156_resized
Wist je dat…

Iedereen
die de ochtend start met een meditatie en 2 x per dag aandacht besteed aan zijn huid,
voldoende lichaamsbeweging neemt en
iedere zes weken een schoonheidssalon, massage instituut of spa bezoekt,
zich na het 35e jaar onderscheidt van anderen
door een jongere uitstraling,
een positiever zelfbeeld,
meer zelfvertrouwen en innerlijke balans.

Daarnaast is gezonde voeding,
voldoende rust en tijd voor jezelf
en
voor degene die jij lief hebt 
een doorslaggevende factor.

Hoe simpel kan het zijn.

Schoonheid komt van binnen en wordt gedragen door
een positieve levensinstelling,
innerlijke balans en
levensgeluk.
Schoonheid haal je niet alleen maar uit een potje,
schoonheid is vooral het resultaat van een levenstijl.

Lotus, Seerose, Yin Yang

Behandelingen

De behandelingen van DermaDelight zijn anders dan bij anderen colegae. Alle behandelingen (vanaf 1¼ uur) gaan i.c.m. licht en/of geluidtherapie voor intens, zichtbaar en gezond resultaat! 

Het allerbelangrijkste voordat we met de huid aan de slag gaan om echte huidverbetering te realiseren is dat de bovenste ‘dode’ cellaag (hoornlaag of stratum corneum) goed intact is, dat wil zeggen dat deze laag gezond moet zijn. Deze laag heeft eigenlijk een erg belangrijke functie… dus zo dood is ze niet. Bij een gezonde huid liggen de de bovenste huidcellen dakpansgewijs over elkaar heen. Dit is namelijk het verschil tussen wat wel en niet door de huid heen kan komen. Als deze niet goed aangesloten liggen zoals het geval is bij b.v. eczeem, dan kunnen ongewenste stoffen makkelijk door de huidbarrière heen naar binnendringen en dit is niet wat wij willen. Maar als de huid te dik is of bij acne dan gaan we voor een juist uitgekozen peeling omdat het belangrijk is dat de huid niet verstopt zit.

Als eerste prioriteit gaan we kijken en ervoor zorgen dat deze huid barrière goed functioneert, anders heeft het weinig zin om daar mooie serums op los te laten aangezien deze niet optimaal worden opgenomen.

evolution-main-pic3

 • Diverse massages
 • Gezichts/decolleté behandelingen Hieronder verstaan we de +/- 6 wekelijkse behandeling en kuren die kunnen worden aangevuld met diverse supplementen zoals verven en harsen, etcetera
 • Helende methodes zoals licht therapie en geluidtherapie.
 • Specialistische Methodes Bestaan vaak uit kuren om tot een snellere huidverbetering te komen waarbij meestal van peelingen en microneedling gebruik wordt gemaakt.

De werkwijze bij DD zal waarschijnlijk anders zijn dan je gewend bent. Ik ben er namelijk van overtuigd dat alleen een holistische benadering kan leiden tot werkelijke huidverbetering. Dit houd in vanbinnen naar buiten en van buiten naar binnen. Ik werk met systeemverzorgingen van ALPHA-H en REVRI en RAIN voor zowel de binnenkant als de buitenkant. Desgewenst kun je tijdens je masker genieten van een begeleidende meditatie (via CD) om tot een nog diepere ontspanning te komen.

DermaDelight staat voor energetische en holistische huidverbetering met combinaties uit het Oosterse en Westerse tradities. Om dit doel te bereiken is jouw medewerking zeker noodzakelijk. Dus samen werken aan een optimaal resultaat voor een mooie, gezonde huid waar je hele lichaam van profiteert dat is waar we voor gaan!

Komt je voor de eerste keer dan kunnen we starten met een DD experiënce, dit houdt in: ontvangst met thee, koffie of water, waarna we beginnen met het intake gesprek, gevolgd door een huiddiagnose en een productkennismaking d.m.v. een mini-treatment. Aansluitend ontvang je een uitgebreid behandel- en product advies voor zowel innerlijke als uiterlijke verzorging om de huid zo optimaal mogelijk te verbeteren. Deze experiënce duurt 1¼ uur en kost € 49,50. Bij aanschaf van een starterset producten bestaande uit minimaal 4 producten, wordt de gehele prijs van de experiënce in mindering gebracht.

Op de subpagina’s kunt je vinden welke behandelingen er zo al zijn, maar alle behandelingen gaan in overleg.

A set of different spa treatment images

 • Contact

  • Operating hours:
  • Zondag en maandag gesloten
   Dinsdag t/m zaterdag
   van 10:00 tot 17:00
  • Address:
  • DermaDelight
   Loenermark 130
   1025 SM Amsterdam
  • Telephone:
  • 0611749990
  • Email:
  • info@dermadelight.nl
  • Categorieën