0611749990

Behandelingen

Voelen, beleven, genieten… resultaat!

20160821_173156_resized
Wist je dat…

Iedereen
die de ochtend start met een meditatie en 2 x per dag aandacht besteed aan zijn huid,
voldoende lichaamsbeweging neemt en
eens in zes weken een schoonheidssalon, massage instituut of spa bezoekt,
zich op bepaalde leeftijd onderscheidt van anderen?
Door een jongere uitstraling,
een positiever zelfbeeld,
meer zelfvertrouwen en innerlijke balans.

Daarnaast is gezonde voeding,
voldoende rust en tijd voor jezelf
en
voor degene die jij lief hebt 
een doorslaggevende factor.

Hoe simpel kan het zijn.

Schoonheid komt van binnen en wordt gedragen door
een positieve levensinstelling,
innerlijke balans en
levensgeluk.
Schoonheid haal je niet alleen maar uit een potje,
schoonheid is vooral het resultaat van een levenstijl.

Lotus, Seerose, Yin Yang

Behandelingen

De behandelingen van DermaDelight zijn anders dan bij anderen colegae. Wij zijn een praktijk gericht op beautysessies op energetisch niveau. Alle behandelingen (vanaf 1 uur) gaan i.c.m. licht en/of geluidtherapie voor intens, zichtbaar en gezond resultaat! Ik ben er namelijk van overtuigd dat alleen een holistische benadering kan leiden tot werkelijke huidverbetering. Dit houdt in vanbinnen naar buiten en van buiten naar binnen.

Ik werk met systeemverzorgingen van ALPHA-H en REVRI en PHARMOS NATUR voor zowel de binnenkant als de buitenkant. Daarnaast met de essentiële olien van YOUNG LIVING. Daarnaast met lichttherapie met de BIOPTRON en klanktherapie met SONOFORESE. Desgewenst kun je tijdens het masker genieten van een begeleidende meditatie (via CD) om tot een nog diepere ontspanning te komen.

Kom je voor het eerst dan starten we met een intake. Waar kom je voor, wat is je verwachting van de behandeling en wat is je levensstijl. Gaan we ervoor om echte huidverbetering te realiseren, kom je meer voor de ontspanning of liever voor beide, het kan allemaal!

evolution-main-pic3

De volgende mogelijkheden voor behandelingen:

 • Diverse massages
 • Gezichts/decolleté behandelingen Hieronder verstaan we de +/- 6 wekelijkse behandeling die kunnen worden aangevuld met diverse supplementen zoals verven en harsen, etcetera en behandelingen in kuur verband
 • Helende methodes zoals licht therapie, geluidtherapie en aromatherapie.
 • Specialistische Methodes Bestaan vaak uit kuren om tot een snellere huidverbetering te komen waarbij meestal van peelingen en microneedling gebruik wordt gemaakt.

DermaDelight staat voor energetische en holistische huidverbetering met combinaties uit het Oosterse en Westerse tradities. Om dit doel te bereiken is jouw medewerking zeker noodzakelijk. Dus samen werken aan een optimaal resultaat voor een mooie, gezonde huid waar je hele lichaam van profiteert dat is waar we voor gaan!

Je kunt ook eerst starten met een DD experiënce, dit houdt in: ontvangst met kopje thee of glas water, waarna we beginnen met het intake gesprek, gevolgd door een huiddiagnose en een productkennismaking d.m.v. een mini-treatment (45 minuten). Aansluitend ontvang je een uitgebreid behandel- en product advies voor zowel innerlijke als uiterlijke verzorging om de huid en huidgezondheid zo optimaal mogelijk te verbeteren. Deze experiënce duurt 1¼ uur en kost € 49,50. Bij aanschaf van een starterset producten bestaande uit minimaal 4 producten, wordt de gehele prijs van de experiënce in mindering gebracht.

Op de subpagina’s kunt je vinden welke behandelingen er zo al zijn, maar alle behandelingen gaan in overleg.

A set of different spa treatment images

 • Contact

  • Operating hours:
  • Zondag en maandag gesloten
   Dinsdag t/m zaterdag
   van 10:00 tot 17:00
  • Address:
  • DermaDelight
   Loenermark 130
   1025 SM Amsterdam
  • Telephone:
  • 0611749990
  • Email:
  • info@dermadelight.nl
  • Categorieën