0611749990

AMANPRANA antioxidanten

AMANPRANA antioxidanten

Chantal Voets ontwikkelde de ORAC botanico-mix met veel liefde. ORAC botanico-mix geeft finesse aan al je gerechten, schenkt gezondheid en levensenergie. Het heeft een zachte, ronde en harmonische smaak met een frequentiepatroon dat je doet leven. De kracht van de botanico-mix zit in zijn ontzurend vermogen, elektrische geleiding voor een goede communicatie tussen de lichaamscellen.

 • Gula Java Cocosbloesem suiker
 • Gula Java Prestatie dranken: Safran, Earl Grey, Rooibos, Macha en Cacao
 • Thee: Kotobuki Macha, Kotobuki Earl Grey, Kotobuki Rooibos
 • 5 Okinawa Omega Combinatie Oliën
 • 3 enkelvoudige oliën Extra vierge walnoot en olijf
 • Cocosvezels en bio tarwekiemen
 • Extra vierge Rode palmolie, Cocos olie en een combi van rode palm, cocos en olijf

Antioxidanten zorgen van binnenuit voor een jonge huid en voor weerstand

Chantal Voets (oprichter AMANPRANA) ontwikkelde de ORAC botanico-mix met veel liefde. ORAC botanico-mix geeft finesse aan al je gerechten, schenkt gezondheid en levensenergie. Het heeft een zachte, ronde en harmonische smaak met een frequentiepatroon dat je doet leven. De kracht van de botanico-mix zit in zijn ontzurend vermogen, elektrische geleiding voor een goede communicatie tussen de lichaamscellen.

Amanprana-ORAC-kruidenmix-met-Chili-rode-peper

Voedingstekorten, verzuring, chronische stress en oxidanten doen ons verouderen. De ORAC Botanico-mix is een anti-aging mix, die speciaal werd ontworpen voor je eeuwige schoonheid. Voor al wie een jonge huid en ook een stralende huid wil, én zo goed mogelijk huidkanker wil voorkomen, is ORAC de ideale bondgenoot. De kruiden werken via de binnenkant aan je buitenkant en houden je ook innerlijk jong. De ORAC Botanico-mix is er in twee variaties: met en zonder chili (spicy). Beiden met sumak bes en vol antioxidanten

De ORAC kruiden mixen bevatten elk respectievelijk 9 kruiden met een enorm hoge ORAC-waarde. De ORAC-waarde geeft de hoeveelheid antioxidanten in voeding weer. De ORAC mix van kruiden wordt versterkt door de sumak bes. De sumak bes heeft zelfs de hoogste ORAC-waarde van alle levensmiddelen – 312.000 ORAC eenheden per 100g. Stralende, jonge huid met ORAC Botanico-mix met zeewieren, antioxidanten en mineralen

De ORAC Botanico-mix bevat een hoge dosis Khoisan fleur de sel voor de goede communicatie tussen de huidcellen. 4 zeewieren leveren ondersteuning door de huid een veelvoud aan mineralen en sporenelementen te schenken. Een huid die gevoed en beschermd wordt, kan aan veroudering weerstaan en ziet er stralend uit!

Je kruidt al je gerechten in een handomdraai. Zonder nadenken, krijg je een perfect smakend gerecht. Zoveel meer smaak, geur en gezondheid dan met de eenzijdige peper en zout gewoonte. In een zachte of pikante versie (chili). Vijzel of vermaal de ORAC botanico-mix voor meer smaak en geur. Verwerk de mix rijkelijk in soepen, sausen, vinaigrettes, verse sappen, smoothies, fruitsalades en desserts. Of gebruik de ORAC botanico-mix als bouillon of fond. Boordevol natuurlijke antioxidanten, 80 mineralen, spoorelementen en 1000 micro-voedingsstoffen. Met een ontzurende en reinigende werking voor een gezond lichaam en stralend uiterlijk.

 

Ingrediënten Orac kruidenmix

orac-botanico-mix-spicy

Ingrediënten: 68% Orac-mix* (13% salie*, 9% oregano*, 9% rozemarijn*, 9% thym*, 7% Szechuanpeper*, 5% kurkuma*, 4% sumac*, 4% kruidnagel*, 4% kaneel*, 4% vanille*), 18% Khoisan fleur de sel, 7% zeewier-mix* (nori*, zeesla*, kombu*, dulse*), 4% hibiscus*, 3% chilli*.

 

orac-botanico-mix-mild

Ingrediënten: 53% ORAC mix (10% salie, 7% oregano, 7% rozemarijn, 7% thym, 5% Szechuanpeper, 4% kurkuma, 3% sumac, 3% kruidnagel, 3% kaneel, 3% vanille), 27% Khoisan fleur de sel, 5% zeewier mix (nori, zeesla, kombu, dulse), 5% mosterdzaad, 3% zoete paprika, 3% korianderzaad, 3% lavendel, 0,5% goudsbloem, 0,5% korenbloem

 

Kijk naar het filmpje voor een heerlijk recept met de ORAC kruidenmix

 • Contact

  • Operating hours:
  • Zondag en maandag gesloten
   Dinsdag t/m zaterdag
   van 10:00 tot 17:00
  • Address:
  • DermaDelight
   Loenermark 130
   1025 SM Amsterdam
  • Telephone:
  • 0611749990
  • Email:
  • info@dermadelight.nl
  • Categorieën