0611749990

ALQVIMIA the story

ALQVIMIA the story…. welkom in de wonderenwereld van ALQVIMIA

For more than 30 years a unique concept for beauty, health and wellbeïng

duran

El Taller de Alqvimia, letterlijk vertaald “de werkplaats van de Alchemist” is gevestigd in de prachtige Spaanse Pyreneeën. Hier wordt al meer dan 30 jaar de oude kennis van alchemisten samengebracht met de huidige behoefte aan 100% natuurlijke verzorgingsproducten van de allerhoogste kwaliteit.

idili-lizcano-fundador-de-alqv_54391265427_53389389549_600_396De 100% natuurlijke producten van Alqvimia worden op ecologische wijze geproduceerd, te midden van de natuur. AIqvimia’ s progressieve werkwijze wordt alom gewaardeerd. Enige tijd geleden kreeg het bedrijf hiervoor zelfs een onderscheiding toegekend van de Spaanse regering en iets later werd aan Alqvimia het prestigieuze “Green label” van Greenpeace toegekend. De oprichter van Alqvimia, Idili Liscano, is al jaren lang bezig om de perfecte combinaties te vinden voor zowel huidverzorging als verzorging voor de geest. Kortom een bevlogen man waarbij je al zijn liefde in zijn creaties kunt terug vinden.

logo-greenpeace https://alqvimia.com/es/en/alqvimia-world

ALQVIMIA richt zich op het maken van verzorgingsproducten uit de krachtige, actieve stoffen van planten en bloemen maar ook uit de voedende oerkracht van de Dodezee. De producten en behandelingen zijn niet gericht op oppervlakkige verzorging, maar op het herstel, het activeren en het optimaliseren van de werking van lichaamseigen processen, waardoor de van natura aanwezige natuurlijke schoonheid gestimuleerd en geaccentueerd wordt .

ALQVIMIA streeft naar perfectie bij elk product dat zij creëert. Aromatherapie en plantkunde worden samengevoegd om 100% natuurlijke cosmetica te maken. wereldwijd worden hiervoor de meest zuivere ingrediënten geselecteerd. De producten verenigen wetenschap en kunst ten bate van gezondheid, schoonheid en innerlijke balans.

ALQVIMIA bied je producten en behandelingen die verder gaan dan de huid. Aromatherapie is de oorsprong van Alqvimia. De ware aromatherapie is meer dan het simpelweg toevoegen van essentiële oliën voor een prettige geur. Alleen de meest zuivere essentiële oliën zijn in staat om het lichaam, geest én huid te verzorgen. Zij ondersteunen de natuurlijke werking van alle lichaamsfuncties en zorgen voor innelijke balans. Gebruikers van Alqvimia producten en degene die een Alqvimia behandeling ondergaan, ervaren een totale beleving voor lichaam en geest.

Kijk naar de indrukwekkende video van ALQVIMIA…

 • Contact

  • Operating hours:
  • Zondag en maandag gesloten
   Dinsdag t/m zaterdag
   van 10:00 tot 17:00
  • Address:
  • DermaDelight
   Loenermark 130
   1025 SM Amsterdam
  • Telephone:
  • 0611749990
  • Email:
  • info@dermadelight.nl
  • Categorieën