0611749990

ALQVIMIA the products

ALQVIMIA the products

Maak kennis met producten die je zintuigen doen ontwaken….

url-1

Voor een direct overzicht van de producten scrol naar beneden

De 100% natuurlijke producten van Alqvimia worden op ecologische wijze geproduceerd, te midden van de natuur. AIqvimia’ s progressieve werkwijze wordt alom gewaardeerd. Enige tijd geleden kreeg het bedrijf hiervoor zelfs een onderscheiding toegekend van de Spaanse regering en iets later werd aan Alqvimia het prestigieuze “Green label” van Greenpeace toegekend.

Dit is de pilotstore van ALQVIMIA in Barcelona

botigaBCN

De door Alqvimia gebruikte, wereldwijd geproduceerde, meest zuivere en beste, ingrediënten staan borg voor unieke producten die door de toepassing van de aromatherapie niet alleen een cosmetische maar ook een therapeutische en psychologische werking hebben. Hierdoor gaat de werking van Alqvimia producten en behandelingen verder dan de traditionele en is het mogelijk een totaal schoonheidsconcept te ontwikkelen, dat effectief en duurzaam is en zich niet laat vergelijken met andere merken. Alqvimia is dan ook op basis van de kwaliteit en samenstelling een uniek exclusief merk van topkwaliteit met 100% natuurlijke, ecologisch geproduceerde ingrediënten.  Alqvimia helpt u bij de volledige verzorging van lichaam en geest zodat u werkelijk kan spreken over “schoonheid van binnen en van buiten”.

108_184747_2_max          db0e38_a31529fbc0ec4574a130326cdf993852          3d740120e427af36a6690b3b0b6e043e

Kwaliteit is al 30 jaar het belangrijkste ingrediënt in de Alqvimia producten

Planten en bloemen, die als basis dienen voor de producten van Alqvimia, worden na een nauwkeurige selectie, volgens astrologische criteria geplukt. Dit alles om pure, zuivere essentiële olie te verkrijgen, waar absoluut niet mee “geknutseld” is.

Dezelfde kwaliteitscriteria gelden voor de basis van de 100% natuurlijke cosmeticaproducten. De basisoliën zijn allen koud geperste oliën van de 1e persing. De producten van Alqvimia zijn 100% natuurzuivere, plantaardige producten bevatten geen kleurstoffen, geen paraffine, geen chemische zonnefilters of andere chemische toevoegingen en zijn gewonnen en vervaardigd met respect voor mens en omgeving.

slide_6

Het ALQVIMIA assortiment bestaat uit:

 

Geen schadelijke stoffen

De producten bevatten geen kleurstoffen die een schadelijke invloed kunnen hebben op mens en milieu. Vanzelfsprekend zijn de producten van Alqvimia dierproefvrij. De producten zijn wel getest op vrijwilligers. Behalve de Alqvimia medewerkers is er een testgroep van ca. 30 vrouwen die ieder product uitvoerig testen op gebruik, voordat het beschikbaar wordt voor de verkoop.

 • Contact

  • Operating hours:
  • Zondag en maandag gesloten
   Dinsdag t/m zaterdag
   van 10:00 tot 17:00
  • Address:
  • DermaDelight
   Loenermark 130
   1025 SM Amsterdam
  • Telephone:
  • 0611749990
  • Email:
  • info@dermadelight.nl
  • Categorieën