0611749990

ALQVIMIA Exclusive

ALQVIMIA Exclusief: Eternal Youth… eeuwige jeugd

aaeaaqaaaaaaaalgaaaajgvjogjinzg0ltg5mdqtngq1ny04ntrmltvjzgewntazngq0yg

Na jaren van intensief onderzoek, waarbij eeuwenoude alchemistische kennis en de toonaangevende cosmetische innovaties samen zijn gebracht, is de Eternal Youth lijn ontwikkeld. De eerste 100% luxe natuurlijke anti-verouderingsformule gecreëerd uit bloemen en planten die een optimale maximale regenererende werking heeft voor gezicht, lichaam en geest.

prposta web V03          iv-desayuno-blogger-coruna-L-57K3G7          5637_foto1

Een echte schat op basis van 100% natuurlijke huidverzorging, dankzij de enorme kracht van de natuur. Het biedt de perfecte oplossing voor een onmiddellijk anti-aging effect met een zijdezachte touch. Het beste en meest natuurlijke alternatief voor degene die NIET willen laten snijden, en GEEN gebruik willen maken van fillers of botox.

De producten 

Maximum Recovery Facial Cream

crema-facial-maxima-regeneracion

Inhoud 50 ml / € 209,95

Maximale regeneratieve gezichtscrème die effectief de tekenen van veroudering bestrijdt. Naast het hydrateren, voedt het de huid in de diepte, verstevigd en geeft een betere huidtonus.

 

Effectiviteit:

• Duidelijk waarneembare vermindering van micro-rimpels
• Reductie van de totale oppervlakte van rimpels met 48,33%
• Verminder het aantal rimpels met 38,14%
• Verminderde lengte van rimpels met 44,16%

Maximum Recovery Facial Sérum

serum-facial-maxima-regeneracionInhoud 30 ml / € 209,95

Maximum Recovery Serum  verstrekt een onmiddelijk anti-aging effect. Resultaat: herstructureert, regenereert, hydrateert, voedt en verhoogt de effectiviteit van andere producten uit het assortiment.

De buitengewone actieve ingrediënten die deel uitmaken van de formulering van het serum verlagen het verouderingsproces en de tekenen van ouderdom, en is een revolutionair alternatief voor agressieve conventionele cosmetische behandelingen zoals Botox en fillers.

Maximum Recovery Eye and Lip Cream  

contorno-de-ojos-y-labios-maxima-regeneracion

Inhoud 15 ml / €117,95

Oogcrème en maximale lip regeneratie, doeltreffende bestrijding van de tekenen van veroudering. Naast het hydrateren en voeden in de diepte, wist het de sporen van vermoeidheid en veroudering van de huid rondom de ogen en contour van de lippen.

Een delicate thuisbehandeling met 100% natuurlijke ingrediënten speciaal afgestemd op de meest kwetsbare gebieden door de jaren heen: het gebied rond de ogen en lippen. Dankzij de zorgvuldig geselecteerde plantenextracten wordt het gebied rond de ogen opgelicht, en kleine rimpeltjes verdwijnen. Daarnaast verminderen de expressie lijnen rond de lippen.

 Maximum Recovery Body Oil

alquimia-aceite-corp-max-regen-150ml-alquimia

Inhoud 150 ml / € 143,95

Verwen en verjong je huid met deze unieke Body Oil met 100% natuurlijk exclusieve ingrediënten uit de natuur. Werkt regenererend, geeft de huid de intentie om te vernieuwen en opent daardoor nieuwe energie.

Dit volle concentraat hydrateert, voedt en vertraagd cellulaire degeneratieve processen vanwege de hoge anti-oxidanten en heeft daardoor een verjongende werking.

Maximum Recovery Body Elixir

body-elixir-maxima-regeneracionInhoud 200 ml / 127,95

Deze verfijnde Body Elixer is een emulsie en kun je zien als een anti-aging behandeling voor thuis die je lichaam een prachtige satijnachtige verjongend aanzien geeft.

Body emulsie verjongt je lichaam als een anti-aging behandeling met onmiddellijke ingang. Je huid zal dit bevestigen door het terugwinnen van een frisse en gezonde, mooie en jeugdige huid. Perfect in samenwerking met de Body Oil van Eternal Youth Maximum Recovery.

Tijd voor het meest goddelijke product van ALQVIMIA voor vrouwen en mannen…

Sensuality Body Nectar Woman  &  Seductive Man Body

body-nectar-woman         zoom-403512-seductive-man

 

Heb je vragen over behandelingen of producten van ALQVIMIA of wil je advies neem dan vrijblijvend contact met mij op: T 0611749990 of mail naar: info@dermadelight.nl

 • Contact

  • Operating hours:
  • Zondag en maandag gesloten
   Dinsdag t/m zaterdag
   van 10:00 tot 17:00
  • Address:
  • DermaDelight
   Loenermark 130
   1025 SM Amsterdam
  • Telephone:
  • 0611749990
  • Email:
  • info@dermadelight.nl
  • Categorieën