0611749990

Acupunctuur Rejuvenation

Wat is Acupunctuur Rejuvenation

Acupunctuur op zich is al duizenden jaren oud en staat nog steeds bekend als een belangrijke alternatieve geneeswijze die goede resultaten biedt voor vele gezondheidsklachten. Ook in het westen wordt acupunctuur nog steeds gezien als een belangrijke gezondheids therapie. In het oude China, ten tijde van de Song dynastie, hielden de Chinese dokters de huid van de keizerinnen en hofdames jong door acupunctuur. Nu is deze eeuwenoude techniek herontdekt om op een effectieve en gezonde manier en huidveroudering te bestrijden.

13273034_m

Oude Chinese dokters beweren dat uiterlijke schoonheid gebaseerd is op een innerlijk evenwicht. Daarnaast zijn ze er ook van overtuigd (en ik ook) dat het gezicht de innerlijke schoonheid weerspiegelt. Je straalt uit hoe je je voelt. Vanaf het 25stelevensjaar begint het gezicht sporen te vertonen van je levensstijl en persoonlijke ervaringen. Denk aan lachrimpels en denkrimpels of aan stress, milieuvervuiling, te veel zon en te veel verzuring door ongezonde voeding, hun sporen achter laten in het gezicht en de rest van je lichaam. 

44713996_s     47393092_m     22842858 - acupuncture needles and textbook

Gezonde rimpelbestrijding

Ik noem het gezonde rimpelbestrijding. Cosmetische acupunctuur is in Nederland een relatief nieuwe vorm van schoonheidsbehandeling. In het oude China werd het al toegepast om de keizerinnen jong en mooi te houden. Nu is deze eeuwenoude techniek herontdekt om op een effectieve en gezonde manier rimpels, verslapte huid en andere huidaandoeningen te bestrijden. Het grote voordeel van cosmetische acupunctuur is dat je geen neurotoxischestoffen als Botox hoeft in te laten spuiten. Het enige is dat je wel geduld moet uitoefenen aangezien Botox direct resultaat heeft en Acupunctuur zijn tijd nodig heeft om tot een zichtbaar resultaat te komen.

Zelf herstellend vermogen van de huid

Met het gebruik van Acupunctuur ‘por’ ik eigenlijk het zelf herstellend vermogen van de huid aan. Door op de juiste plaatsen in de huid de punctuurnaaldjes te zetten, wordt de doorbloeding gestimuleerd en gaat het herstel aan de gang in de huid. Ook worden de aangezichtsspieren gestimuleerd. Na een week of zes kun je zien dat het collageensynthese toeneemt en de rimpels van binnenuit worden opgevuld.

Hoe vaak nodig?

Hoe vaak cosmetische acupunctuur bij je nodig is, hangt af van de conditie van uw huid. Gemiddeld zijn er 12 tot 15 behandelingen nodig. Aanvankelijk 2 x in de week, daarna minder frequent. Na 3 tot 5 jaar is het effect verdwenen en kunt je de kuur desgewenst herhalen. Je huid geeft je innerlijke,- en uiterlijke huidconditie weer terug. Daarom zijn de behandelingen erop gericht om zowel je fysieke als emotionele huidconditie weer in balans te brengen.

Er zijn diverse behandelingen mogelijk. De behandeling die het mooiste resultaat geeft is de combinatie:  Acupuncture Rejuvenating, Micro Needling en Vita Laser.

 • VitaLaser gebruiken we om de cellen meer energie te geven zodat ze de behandeling beter kans van slagen heeft
 • Micro Needling gebruiken we voor het hele gelaat zodat de huid van je gehele gezicht verbeterd.
 • Acupunctuur Rejuvenating gebruiken we plaatselijk op de benodigde gebieden zoals neus/lippen plooi, lachrimpels en voorhoofdrimpels

Daarnaast is innerbeauty en beweging ook van belang om de cirkel rond te maken om zo een holistisch geheel te omarmen.

Meer info? Neem contact op via mail of een persoonlijk telefoongesprek.

 

 • Contact

  • Operating hours:
  • Zondag en maandag gesloten
   Dinsdag t/m zaterdag
   van 10:00 tot 17:00
  • Address:
  • DermaDelight
   Loenermark 130
   1025 SM Amsterdam
  • Telephone:
  • 0611749990
  • Email:
  • info@dermadelight.nl
  • Categorieën